29 / 03 / 2024

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.



1995 yılında kurulan HD İskender, aradan geçen 19 yılda birden fazla markayı bünyesinde bulunduran bir restoran grubuna dönüştü.



Ankara'da 1995 yılında kurulan HD İskender, aradan geçen 19 yılda birden fazla markayı bünyesinde bulunduran bir restoran grubuna dönüştü. Grubun bünyesinde HD İskender, HD Döner, Tadım Pizza, Dede Köfte, Pidem ve Burger House gibi markaları var. 




Şirket yakın zamanda bir marka daha yarattı: Cızgara... Bu marka ızgara et kategorisinde hizmet verecek. Şirket, Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor. 200 metrekarelik bu restoran sonrasında yıl sonuna kadar bu markayla beşe yakın şube açılması planlanıyor. 




HD Group'taki tek gelişme bu değil. Şirket kurumsallaşma adına yeni bir CEO transfer etti. Atasun Optik'in eski yöneticisi Emin Güvenç'in CEO olarak atanmasıyla birlikte yönetim kurulu başkanlığı görevini ise ikinci kuşak temsilcisi Kaan Demirağ üstlendi. Ayrıca merkezi Ankara'da olan şirket yakın zamanda yönetimini İstanbul'a taşıdı. Şirketin merkezi artık Maslak'taki Spine Towers'da yer alıyor. 




Ekonomist




Geri Dön