29 / 03 / 2024

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...



Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding şirketleri, sektörün tüm paydaşlarını buluşturan Yapı Fuarı'na 4 şirketiyle birden katılıyor. Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor. 


Konuyla ilgili görüş bildiren Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim; fuarda sektöre yön gösteren yenilikçi ürünler sunacaklarını belirtti. 

Hekim; "Bu yıl; Prefabrik Yapı, Türkiye'de bir ilk olan 8 katlı hafif çelik yapılar ve dev hangar konstrüksi^ yonlarını ziyaretçiler l ile buluşturacak. 


fözge Yapı; soft 1 mimari yapısı ile HP harmanlanan bir konut projesi ile p dikkatleri üzerine ljfe çekecek. Hebo Yapı, Mİ konteyner ve kabin ağırlıklı ürünleri ile katılım gerçekleştirirken; Hekim Yapı ise iç ve dış cephe sistemlerinde geliştirdiği çözümler ile fark yaratacak" dedi. 


Hekim Holding çatısı altındaki faaliyetlerin; inovasyon ve sürdürülebilirlik odağında döndüğünü ifade eden Aydan Hekim; sözlerini şu mesajla sonlandırdı: "Hekim Holding'in hazır yapı sektöründeki gücü; her biri alanında uzman grup şirketlerinin, yüksek kapasiteli entegre tesislerinin ve çözüm odaklı profesyonel yaklaşımının birliğinden geliyor. 


Müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın beklentilerinin ötesinde ürün ve hizmetler sunuyor, çevreci yaklaşımımız ile kalitemizden ödün vermiyoruz. Bu konudaki duyarlılığımız ile -5 dünya genelinde hizmet veren, sektörün en önemli şirketleri arasında yer alıyoruz. Bugün s 90'a yakın ülkeye ihracat yapıyoruz ve referanslarımız arasında dünya markaları bulunuyor. Yapı Fuarı'nda şirketlerimizin iş ortaklarına yeni referanslar ekleneceğine inancımızda tamdır." 


Sabah Reel Sektör


Geri Dön