19 / 04 / 2024

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!


Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan     Çelik tarafından Şişli'de kuruldu.



Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan    Çelik tarafından Şişli'de kuruldu.


Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi konusu:
İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ Hertürlü iş sağlığı ve iş güvenliği giyim ve malzemelerinin imalatını, toptan ve perakende alım satımını ve pazarlamasını, ithalatını ve ihracatını yapmak, bunlarla İlgili tesisler kurmak, kiralamak kiraya vermek. Başta genel iş sağlığı ve güvenliği konusunda olmak üzere, yüksekte çalışma ve hertürlü eğitim ve danışmanlık hizmetlerini vermek, bununla ilgili tesisler kurmak, kiralamak, kiraya vermek. B- Şirketin ihtiyacı olan hertürlü taşıt aracının alınması, kiralanması satılması, her türlü taşıt binek otoları, iş makineleri, inşaat yapımında kullanılan makine, vinç, kamyon, mikserve pompa gibi inşaat makineleri, teçhizat ve gereçlerinin satın alınması, bunlarınçalıştırılıp devredilmesi, kiralanması,......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön