18 / 04 / 2024

Hilton Garden Inn, Türkiye'de 3. oteli şžanlıurfa'da açıyor!

Hilton Garden Inn, Türkiye'de 3. oteli şžanlıurfa'da açıyor!

Hilton Worldwide, Hilton Garden Inn şžanlıurfa 'nın açılışını duyurarak, Türkiye 'de büyüyen portföyüne yeni bir halka ekliyor. Otel, ziyaretçilerin gözdesi şžanlıurfa Kalesi 'ne, pazara, Balıklı Göl 'e ve tarihi Bakırcılar çarşısı 'na yürüme mesafesinde.



Hilton Worldwide, Hilton Garden Inn şžanlıurfa 'nın açılışını duyurarak, Türkiye 'de giderek büyüyen portföyüne yeni bir halka ekliyor. şžanlıurfa kentinin tarihi Milattan Sonra dördüncü yüzyıla kadar uzanıyor. Otel, ziyaretçilerin gözdesi olan ve kentin merkezinde yer alan şžanlıurfa Kalesi 'ne, her zaman canlı olan Pazar 'a, Balıklı Göl 'e ve tarihi Bakırcılar çarşısı 'na yürüme mesafesinde bulunuyor.

Hilton Garden Inn şžanlıurfa 'da altısı süit 159 oda, 24 saat açık business center, tamamında ücretsiz kablosuz internet erişimi, uzaktan yazıcı kullanma özelliğinin yanı sıra iyi bir gece uykusu ve konforlu bir konaklama arayan ziyaretçiler için ideal nitelikler taşıyan Garden Sleep System ™ yatak ve Herman Miller 'ın tasarımını yaptığı Mirra ® koltuklar da yer alıyor. Otel, hem  Ankara  'dan hem de İstanbul 'dan doğrudan uçuşların yapıldığı şžanlıurfa Havaalanı 'na (GNY) 35 kilometre mesafede bulunuyor.

Hilton Garden Inn Global Başkanı Adrian Kurre, “Türkiye 'deki üçüncü Hilton Garden Inn otelimizi açıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Otelimizi ziyaret eden konuklarımız hem bu canlı şehri görmüş hem de iş ve turistik amaçlarla gelen ziyaretçilerimize hizmet sunan mid-market (orta ölçekli) markamız Hilton Garden Inn 'in deneyimini yaşamış olacaklar ” dedi.

Hilton Garden Inn şžanlıurfa 'da üç adet toplantı odası ve 500 kişi kapasiteli büyük bir balo salonu da yer alıyor. Bu bölümler, premium teknoloji ve AV hizmetleri özelliğine de sahip.

Otel 'deki tesisler arasında dünya ve Türk mutfaklarından yemekler sunan Sumac Grill restoran, lobi bar ve çeşitli sağlıklı atıştırmalık ürünler, tatlılar ve sıkma meyve sularının sunulduğu 24 saat açık Pavillon Pantry bulunuyor. Otel kendi içinde bir fitness tesisinin yanı sıra odalarının rahat ortamında egzersiz yapmak isteyenler için Hilton Garden Inn Stay Fitt Kit 'i sunuyor. Yoğun bir çalışma veya bölgeyi gezerek geçen bir günün ardından konuklar otelin kapalı yüzme havuzunda, saunada veya buhar odasında yorgunluklarını atabilecekler.

Hilton Garden Inn şžanlıurfa Genel Müdürü, Aylin Aksel, “Yeni Hilton Garden Inn şžanlıurfa otelimizde konuklarımızı ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Konuklarımız, dünyaca ünlü Hilton Garden Inn markasının tüm özellikleriyle birlikte Türk misafirperverliğinin de en iyi örneklerini yaşayacaklar ” diye konuştu.

Hilton Worldwide, artık bir sembol olan Hilton İstanbul 'un açıldığı 1955 yılından bu yana Türkiye 'de faaliyet gösteriyor. 2011 yılının başında şirket, bu yıl içerisinde 11 adet yeni tesis açarak önümüzdeki 12 ay içerisinde portföyündeki otel sayısını ikiye katlamayı planladığını açıkladı. Türkiye 'de son dönemde açılan oteller arasında, İstanbul Moda 'daki DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda, İstanbul 'un tarihi bölgesinde kurulu DoubleTree by Hilton Istanbul-Old Town ve Kapadokya 'daki DoubleTree by Hilton Avanos-Kapadokya yer alıyor.

Hilton Worldwide Hakkında:

Hilton Worldwide, lüks ve tam hizmet veren otellerden tatil otellerine, uzun süreli konaklama süitlerinden orta sınıf otellere kadar uzanan ürün portföyü ile global konukseverlik sektörünün lider şirketidir. Hilton Worldwide, 90 yılı aşkın süredir iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere en kaliteli konaklama, hizmet, konfor ve değeri sunmaktadır. şžirket, tüm global markalarında, konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunma geleneğini sürdürmeye kendisini adamıştır. Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations da dahil olmak üzere, markalarımız 81 ülkede 3.500 'den fazla oteli kapsamaktadır. şžirket ayrıca dünya genelindeki Hilton HHonors ® konuk ödüllendirme programını da yürütmektedir.


Geri Dön