25 / 04 / 2024

Hilton ve Makro İnşaat, Kayaşehir'e otel yapacak: Hampton by Hilton Kayaşehir!

Hilton ve Makro İnşaat, Kayaşehir'e otel yapacak: Hampton by Hilton Kayaşehir!

Dünyanın en büyük oteller zinciri Hilton, İstanbul Kayaşehir'de Makro İnşaat ile otel yapacak. Hilton ve Makro İnşaat, otel projesi Hampton by Hilton Kayaşehir için imzaları 30 Haziran Perşembe günü Hilton İstanbul'da atacak...



Hilton Worldwide Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Collini ve Makro İnşaat Genel Müdürü Uyar bir araya gelerek Hampton by Hilton Kayaşehir anlaşmasını imzalayacaklar. İstanbulda inşa edilmekte olan Kayaşehir, Avrupanın en büyük uydu kenti olacak...

Dünyanın önde gelen küresel konaklama şirketi Hilton Worldwide, yeni otel geliştirme projelerindeki ivmesini artırırken, Türkiyedeki büyümesini portföyündeki bütün markalarıyla sürdürüyor.

Türkiyenin çeşitli şehirlerindeki Hampton by Hilton projelerinin duyurusunun yapılacağı Kayaşehirdeki Hampton by Hilton otelinin imza törenin gerçekleştirileceği basın toplantısı Hilton İstanbul'da düzenlenecek.

Basın toplantısında, Hilton Worldwide Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Collini ve Makro İnşaat Genel Müdürü Acun Uyar bir araya gelerek Hampton by Hilton Kayaşehir anlaşmasını imzalayacaklar.

İstanbulda inşa edilmekte olan Kayaşehir Avrupanın en büyük uydu kenti olacak.

Hilton Worldwideın Hampton By Hilton markasının Türkiyedeki yeni yatırım planlarıyla ilgili değerlendirmeleri ve çeşitli yeni otel anlaşmaları gibi önemli stratejik açıklamaların yapılacağı basın toplantısı 30 Haziran 2011 Perşembe günü Hilton İstanbul'un 9. katındaki Harbiye Fatih Salonu'nda 10:30 11:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 


Geri Dön