26 / 04 / 2024

Hilton Worldwide'in 4 bininci oteli Çin'de hizmete girdi!

Hilton Worldwide'in 4 bininci oteli Çin'de hizmete girdi!

Hilton Worldvvide Otelleri, dünyada en hızlı büyüyen oteller zinciri ünvanını korumaya devam ediyor. Şirketin 4000'inci oteli Hilton Shijiazhuang'ı Çin'in Hebei eyaletinde hizmete girdi...




Hilton Worldvvide Otelleri, dünyada en hızlı büyüyen oteller zinciri ünvanını korumaya devam ediyor. Şirketin 4000'inci oteli Hilton Shijiazhuang'ı Çin'in Hebei eyaletinde hizmete soktu. Oteller zincirinin, Büyük Çin bölgesinde faaliyette olan 35 otelinin yanı sıra, 42 binden fazla odaya sahip 120 oteli de geliştirilme aşamasında. 


Hilton VVorldvvide, küresel büyümeye odaklanması ve endüstri lideri markalardan oluşan portföyü sayesinde, 2007 yılından bu yana 1.100'ün üzerinde yeni otel inşa ederek oda sayısını yüzde 33 artırdı. Hilton VVorldvvide, bu ivmeyle "en hızlı büyüyen küresel otel şirketi" unvanını elde etti. Hilton VVorldvvide'ın 6 kıtada 90 ülkede tesisi bulunuyor. Şirket, şu anda 176 binden fazla odaya sahip ve yaklaşık 1000 yeni otel inşa ediyor. Hilton VVorldvvide, 2013'ün başından bu yana tüm dünyada 100'ün üzeridne otel açtı, yılın geri kalanında da 110'dan fazla otelin açılması bekleniyor. 

Türkiye'deki toplam oda sayısı 10 bini aştı Hilton VVorldvvide, Türkiye'de de üç yeni otelin inşa edilmeye başlanacağını duyurdu. Ülkede faaliyette ve yapım aşamasında olan toplam oda sayısı 10 bini aşan ilk işletmeci olan Hilton VVorldvvide, Antakya, İstanbul Zeytin burnu ve Çorlu'da yapım aşamasındaki otellerin yanı sıra, yatırımları arasında kısa süre önce açılan DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar ve DoubleTree by Hilton Kuşadası da bulunuyor.


Dünya Gazetesi


Geri Dön