29 / 03 / 2024

Home Tex Fuarı Kasım'da kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Home Tex Fuarı Kasım'da kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “HOME&TEX Fuarı” 19 -22 Kasım 2014 tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek.



Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenmesine rağmen yoğun ilgiyle karşılaşan fuara bu yıl da talebin oldukça yüksek olması bekleniyor.


Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen, Türkiye’nin en büyük ev tekstili fuarı EVTEKS’ten sonra en önemli ev tekstili fuarı olan HOME&TEX, bu yıl ikinci kez kapılarını açacak. Ev tekstili ve dekorasyonuna dair her türlü ürünün yer aldığı, CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşecek HOME&TEX, 30 bin metre kare alanda açılacak. HOME&TEX, yerli-yabancı yaklaşık 30 bin ziyaretçiyi 19-22 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR EXPO’da konuk edecek.


TETSİAD Yönetimi ve üyeleri tarafından büyük önem verilen, yurt içi ve yurt dışında çeşitli organizasyonlar ve yayınlarla duyurumu yapılan HOME&TEX Fuarının, Türk ev tekstili sektörü ihracatının büyümesinde önemli bir rol oynaması bekleniyor. 2013 yılında yüzde 13,5 olarak gerçekleşen Türk ev tekstili ihracatının artış oranının daha da büyütülmesinde HOME&TEX’in de büyük katkısının olacağı öngörülüyor. İhracat ve dış ilişkilerin yanı sıra,  iç piyasaların gelişmesinin de sektör için büyük önem taşıdığını savunan TETSİAD, HOME&TEKS Fuarı ile ülke içi piyasanın da hareketlenmesine katkı sağlıyor. 


Perdeden Havluya, Yatak Odasından Banyoya Her Türlü Ev Tekstili Bu Fuarda

Fuarda; tül, perde, brode, perde aksesuarları, perde mekanizmaları, döşemelik kumaşlar, uyku ve yatak odası ürünleri, mutfak ve yemek odası tekstili, havlu ve banyo ürünleri, dekorasyon ürünleri, duvar kaplamaları, yer kaplamaları ve iplik gibi ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Balkanlar, Ortadoğu ve Avrupa’dan Yoğun Katılım Bekleniyor

Aralarında Almanya, Fransa, Rusya, İran, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan gibi ülkelerin de bulunduğu ziyaretçiler, ev tekstili ve dekorasyon dünyasındaki son gelişmeleri ve trendleri takip etmek için “dünyanın tekstil merkezi” haline gelen Türkiye’ye misafir oluyor. HOME&TEX Fuarı, Türkiye’nin global ev tekstili sektöründeki önemli konumunu perçinlerken, sektör ihracatına büyük katkıda bulunuyor. 


20.000 m2’den 30.000 m2’ye

Geçen yıl ilk kez düzenlenmesine rağmen büyük ilgi ile karşılaşan HOME&TEX fuarı bu yıl da iddiasını artarak sürdürüyor. İlk yılında 20 bin metrekare net alanda, 300 katılımcı firma ve 5.000’i yabancı toplamda 19.000 ziyaretçi ağırlayan fuar bu yıl 30.000 m2 net alanda 500 katılımcı ve 30.000 ziyaretçi hedefliyor. Diğer fuarların aksine hazır stant yöntemiyle kurulan, katılımcılarına eşit sergileme imkanı sunan ve ürün odaklı konsepte sahip HOME&TEX fuarı, içerisinde barındırdığı geniş ürün yelpazesiyle, birçok ihtiyaca cevap veriyor.



Geri Dön