19 / 04 / 2024

Hüseyin Mutlu Akpınar Örnekköy'de yaşayan Romanlara yerinde dönüşüm sözü verdi!

Hüseyin Mutlu Akpınar Örnekköy'de yaşayan Romanlara yerinde dönüşüm sözü verdi!

YEREL seçim çalışmalarına hız veren CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy'de yaşayan romanlarla bir araya geldi. Romanlar, yerel seçimlerde Akpınar'a destek vereceklerini söyledi...



YEREL seçim çalışmalarına hız veren CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy'de yaşayan romanlarla bir araya geldi. Pazaryerindeki buluşmaya, yaklaşık üç bin kişi katıldı. 

Sevgi gösterileri arasında yürümekte zorlanan Akpınar, çocuklar ve gençlerle sohbet etti. 


CHP adayının konuşması sırasında "Hüseyin Mutlu, romanlar umutlu" sloganları atıldı. Romanlar, yerel seçimlerde Akpınar'a destek vereceklerini söyledi. Roman vatandaşlarla iç içe olmaktan büyük keyif aldığını belirten CHP adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, kentsel dönüşüm ve istihdam sorununu çözmek için mücadele edeceklerini söyledi. Örnekköy'ün yenileme projelerinin hazır olduğunu belirten Akpınar "Bu bölgede acilen kent yenilemesi yapılmalı. Projeler hazır. Dönüşüm, binanın yapılıp, yıkılması değildir. Bizim projelerimiz, o mahallenin kültürüne göre hazırlandı. Kimse yerinden olmayacak, kimse evsiz kalmayacak. Sulukule'de olduğu gibi, romanlarımız şehrin dışına çıkartılmayacak. Yaratılan rant eşit olarak paylaştırılacak" dedi. 


Örnekköy'de yaşayan vatandaşlar için istihdama yönelik projeler de hayata geçireceklerini söyleyen Akpınar "Roman vatandaşlarımızın farklı alanlarda mesleki uğraşları var. Bunları bir düzene koyacağız. Elverişli üretim ve satış alanları yaratacağız, ilçemize gelen yatırımlarda, romanların da istihdam edilmesi için birlikte mücadele edeceğiz" dedi. 


Ege Telgraf Gazetesi 



Geri Dön