23 / 04 / 2024

Huzurlu İnşaat Anadolu'ya yatırım yapıyor!

Huzurlu İnşaat Anadolu'ya yatırım yapıyor!

Huzurlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Vatandaşlarımızı modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz" dedi.



Huzurlu yapılar için Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösterdiklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı bugüne kadar birçok projeye imza attıklarını söyledi. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre halen inşaatı devam eden 5 projeleri olduğuna dikkat çeken Bıyıklı, “Bunların 2’si kampüs, 3’ü ise konut projesi olarak yükseliyor. Kampüs projeleri Samsun Huzurlu Kampüs Marine 7.Etap ve Kütahya Kampüs Apart 3. Etap. Konut projeleri de Huzurlu Marmara, Huzurlu Marmara Güneşli ve Huzurlu Marmara Bostancı. Huzurlu” markası yatırımcıları projelere çekiyor. Çünkü 1. sınıf işçilik, yüksek prim ve erken teslimi projelerimizde klasik hale getirdik” dedi.

500 konut ve 27 ticari ünitenin yer aldığı Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde sona yaklaştıklarını belirten Bıyıklı, “Huzurlu Marmara Bostancı ve Güneşli projelerimizde ise çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Aile öncelikli projeler geliştiriyoruz “Huzurlu” markamıza güvenen ve ilgi duya yatırımcılara teşekkür ediyoruz. Yatırımcılar farklı lokasyonlarda yeni projelerimizin olup olmadığını soruyor, inşallah yakın zamanda kentsel dönüşüm odaklı yeni yatırım hamlelerimizi başlatacağız” bilgisini verdi. Huzurlu Marmara projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçeneği bulunuyor. Huzurlu Marmara Güneşli’de 2+1 ve 3+1 tiplerinde 289 adet daire ve 1.800 metrekareden oluşan 12 ticari alan yer alıyor. 


Geri Dön