19 / 04 / 2024

İBB, afet ve acil durum yönetim sistemi projesi alacak!

İBB, afet ve acil durum yönetim sistemi projesi alacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İSTAÇ'ın (İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş), afet ve acil durum yönetim sistemi projesi hizmet alım işi için ihale açacağı bildirildi



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afet ve acil durum yönetim sistemi projesi alacak. İSTAÇ İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş, afet ve acil durum yönetim sistemi projesi hizmet alım işi için ihale açacak. İhale, 3 Kasım 2011 tarihinde açık ihale usulü ile yapılacak.

BAŞBAKANLIK İNTERNET SERVİS SAĞLAYICILIĞI HİZMETİ ALACAK

Bilgi İşlem Başkanlığı, 2012 yılı (12 Aylık) Başbakanlık internet servis sağlayıcılığı hizmetlerinin ve Başbakanlık Merkez Bina ile ek hizmet binaları arasında veri iletişimi hizmet alımı gerçekleştirecek. İhale, 16 Kasım 2011 tarihinde açık ihale usulü ile yapılacak.

KEMER BELEDİYESİ, KAÇAK YAPILARLA MÜCADELE İÇİN İHALEYE ÇIKIYOR

Kemer Belediye Başkanlığı, kaçak yapıların yıkımı ve taşıma hizmeti için ihaleye çıkacak. İhale, 10 Kasım 2011 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALINACAK

Kayseri Ulaşım Turizm İnşaat Taahhüt Proje Müşavirlik Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş, 105 kişi ile raylı sistem hattı, istasyon, idari ve ekip binaları ile Kayseri Ulaşım A.Şnin işlettiği binaların özel güvenlik hizmetleri alımı ihalesi düzenleyecek. İhale, 16 Kasım 2011 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

PERSONEL HİZMETİ ALINACAK

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hizmetlerin yürütülmesi için vasıflı, vasıfsız, şoför operatör gibi (102 kişi ile) personel çalıştırılması hizmet alımı yapacak. İhale, 23 Kasım 2011 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

AA


Geri Dön