19 / 04 / 2024

İbrahim Tatlıses, İstanbul'da dört yıldızlı otel açacak!

İbrahim Tatlıses, İstanbul'da dört yıldızlı otel açacak!

Kuşadası'ndaki otelinin ardından Bodrum'daki otelini de satışa çıkaran İbrahim Tatlıses'in en büyük hayali İstanbul'da dört yıldızlı bir otel açmak...



Tekstilden gıdaya, medya sektöründen inşaata kadar pek çok alanda faaliyet gösteren İbrahim Tatlıses, Kuşadası'nda bulunan dört yıldızlı otelden sonra Bodrum'daki otelini de satışa çıkardı.

SATIŞLA İLGİLENİYOR
Otellerin satışıyla bizzat kendisinin ilgilendiğini söyleyen ünlü türkücü, İstanbul'da dört yıldızlı bir otel açacağını belirtti. Sesiyle kazandığı parayı ticarete yatırarak işlerini büyüten Tatlıses, Seyrantepe'deki arazisinin otel için çok uygun olduğunu söyledi. Ünlü türkücü, Tatlıses Grup'un genel merkez binasının da bulunduğu ve Aslantepe'nin bitmesiyle değerlenen araziye otel yapmayı planlıyor. Eğer Tatlıses yeterli parayı bulabilirse, Seyrantepe'de Tatlıses Grup'un bulunduğu binayı yıktıracak ve yerine otel yaptıracak. Kuzey Irak'ta konut işine ve inşaat sektörüne giren ünlü türkücü, çiğ köfte bayilikleri için de isim hakkını satışa çıkarmış, geçtiğimiz günlerde de bir dizi dükkan açılışına katılmıştı.
Sabah/Özlem Avcı


Geri Dön