19 / 04 / 2024

İbrahim Tatlıses'in Kuşadası'ndaki oteli icradan satılık!

İbrahim Tatlıses'in Kuşadası'ndaki oteli icradan satılık!

Kuşadası'ndaki Tatlıses Otel 16 milyon 100 bin TL tahmini bedelle icradan satışa çıkarıldı



Kuşadası 1. İcra Dairesi İbrahim Tatlıses Turizm İşletmeleri adına kayıtlı 4 yıldızlı Tatlıses Otel'i icradan satışa çıkardı. Kuşadası 1. İcra Dairesi, Türkmen Mahallesi Dutlukuyu mevkii'nde bulunan Tatlıses Otel'i için 16 milyon 100 bin TL tahmini bedel tayin ederken otelin 5 bin 781 metrekare büyüklüğünde asasını olduğu belirlendi.
Kuşadası 1. İcra Dairesi'nden edinilen bilgiye göre, turistik tesisin ilk satışı 9 Ağustos 2010 Pazartesi günü saat 11.00'de Kuşadası Adliyesi'nde yapılacak. Satış gerçekleşmediği takdirde 2. satış aynı yer ve saatte 19 Ağustos 2010 Perşembe günü tekrarlanacak.
Üzerinde Tatlıses Otel bulunan taşınmaz, Turgut Özal Bulvarı cepheli ve tamamen deniz manzaralı. Otelin mimari yapısının L şeklinde olduğu belirlenirken turistik otellerin ve konut sitelerinin bulunduğu ve Kuşadası'nın tercih edilen bir bölgesinde bulunduğu belirtildi. Gayrimenkul değeri yüksel bir bölge olan Türkmen Mahallesi'ndeki otel 7katlı ve terasında her biri 100'er m²'lik 2 apart otel odası bulunuyor. Otelin önünde bulunan açık havuz ve güneşlenme terasları ise otelin değerini artıran bir başka unsur olarak göze çarpıyor.
Melek Güner-emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

İbrahim Tatlıses'in başı dertte

İbrahim Tatlıses'e ait olan Kuşadası'ndaki dört yıldızlı Tatlıses Otel icradan satışa çıkarılacak.

İbrahim Tatlıses Turizm İşletmeleri adına kayıtlı olan otel için Kuşadası 1. İcra Dairesi, 16 milyon 100 bin TL tahmini bedel tayin ederken, satış tarihini ise 9 Ağustos 2010 olarak belirledi.
İcra Dairesi, ayrıca, satışın 9 Ağutos'ta gerçekleşmemesi halinde 19 Ağustos'ta ikinci bir ihale daha gerçekleştirme kararı aldığını açıkladı.
Türkmen Mahallesi Dutlukuyu mevkiinde bulunan ve yedi katta 5 bin 781 metrekare olarak inşa edilen Tatlıses Otel'de dördü suit 157 oda bulunuyor.
Tebernüş Kireçci

**

Mahkeme, iç tasarım yapan firmaya ödeme yapılmadığı için icra kararı aldı

Tatlıses Otel'in 2000 yılındaki yapımında türkücü İbrahim Tatlıses ile otelin iç donanımını yapan firma arasında tartışmalar yaşanmış, olay mahkemeye taşınmıştı. Tatlıses, mahkemelik olduğu firmanın taahhütlerini yerine getirmediğini ileri sürmüş, firma ise taahhütlerin yerine getirildiğini ancak Tatlıses'in ödemeyi yapmadığını iddia etmişti. Olayın mahkemeye taşınması üzerine ise mahkeme Tatlıses'in toplam 5 çeki ödemediğini belirterek otelin icra kanalıyla satışa çıkarılmasına karar verdi.

16 MİLYON 100 BİN TL
Kuşadası'nda körfez manzaralı 4 yıldızlı, 5 bin 781 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine kurulu otelin icradan satış fiyatı ise 16 milyon 100 bin lira olarak belirlendi.
Sabah-Ufuk Baksi


 


Geri Dön