10 / 05 / 2024

İçerenköy Kentplus Centrium'da 265 bin TL'ye 2+1!

İçerenköy Kentplus Centrium'da 265 bin TL'ye 2+1!

110 dönüm üzerinde konumlandırılan Kentplus Centrium'da ilköğretim okulu, özel oyun alanları, parti evi ve yuva gibi tesisler de projenin kapsamı dahilinde



KentPlus Mimarsinan, KentPlus Kartal, KentPlus Ataşehir ve Pleon Sportivonun yaratıcısı Emay İnşaat; göz kamaştırıcı yeni projesi KentPlus Centrium ile şimdi İstanbulun merkezinde...

3 bloktan meydana gelen ve 1 rezidanstan oluşan KentPlus Centrium, İçerenköy'de hayata geçiriliyor. 7 gün 24 saat boyunca hizmet etmeye hazır resepsiyonu, kuru temizleme servisi, teknik desteği, catering, vale ve housekeeping hizmetleri ile yaşamınızın her anını kolaylaştıracak özellikler KentPlus Cantriumda.

KentPlus Centirum'da 1 oda 1 salon evler 240 bin liradan, 2 oda 1 salon evler 265 bin liradan, 3 oda 1 salon evler ise 370 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor. Projedeki 1+0 dairelerin satışı tamamlandı.

110 dönüm üzerinde konumlandırılan Kentplus Centrium'da ilköğretim okulu, özel oyun alanları, parti evi ve yuva gibi tesisler de projenin kapsamı dahilinde. KentPlus Centrium, sadece konumu ve manzarasıyla değil, hizmet kalitesiyle de Avrupadaki benzerleriyle yarışacak bir proje olarak tasarlandı.

27 dönüm inşaat alanına sahip olan proje Emay İnşaat imzası taşıyor. Kentplus Centrium, Centrium Park olarak adlandırılan 3 blok ve Centirum Tower olan 1 rezidans bloğundan meydana geliyor. 796 konuttan oluşan Kentplus Centrium'da ödemelerin yarısı hemen geri kalan kısmı da 30 ay vade farksız yapılıyor.

444 12 00

http://www.kentplus.com/

Kentplus Centrium görüntüleri için tıklayınız
Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön