27 / 04 / 2024

İda Seramik iç-dış mekânlar için estetik çözümler sunuyor!

İda Seramik iç-dış mekânlar için estetik çözümler sunuyor!

Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla sektöre yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, doğal taş görünümlü Lego Serisi ile, iç-dış mekânlar için estetik çözümler sunuyor...



Yenilikçi tasarımları ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin hayallerindeki mekânları keşfetmelerini sağlayan İDA Seramik, dengeli renk tonlarına sahip doğal taş görünümlü Lego serisini, tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuyor. 


İDA Seramik’in bej ve gri renkleriyle ürettiği Lego serisi, birbirine geçme kalıbı sayesinde özellikle dış mekânlara uzun ömürlü ve doğal görünümlü çözümler kazandırıyor. 30x60 cm ebadında sunulan seramik karolarıyla Lego serisi, doğal taşın güzelliğini, iç-dış mekânlara yansıtıyor. 


İDA Seramik, son yıllarda satış ağını genişleterek, birçok bölgede tüketicilerin bilinçli tercihi haline geliyor. İDA Seramik’in bu başarısının altında, evini yenilerken akılcı bir seçim yapmak isteyen tüketicileri en iyi anlayan marka olması yatıyor. Dekorasyon trendlerini yakından izleyen tasarım ekibiyle, portföyünü sürekli güncel tutarak yeni ürünlerini pazara başarıyla sunan bir marka olan İDA Seramik, rakiplerine göre çok daha iddialı ürünlerle pazarda yer alıyor. 



Geri Dön