19 / 04 / 2024

İdea'l Ofis'te lansmana özel fiyatlar!

İdea'l Ofis'te lansmana özel fiyatlar!

Yücesoy Mühendislik'in Bayraklı'da hayata geçireceği İdea'l Ofis projesi, İzmir çalışma dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor



Yücesoy Mühendislik, İzmir'in yeni iş ve yaşam merkezi Bayraklı'da hayata geçireceği İdea'l Ofis projesiyle İzmir'in nitelikli ofis açığını gideriyor. 3 dükkan ve 102 ofisten oluşacak İdea'l Ofis Projesi'nde 12-18 ve 24 kişilik 3 adet toplantı odasının yanı sıra; ofislerde en çok ihtiyaç duyulan balkon ve 3 katlı kapalı otopark da bulunuyor. Her katta 15 ofisin yer alacağı 8 kattan oluşan İdea'l Ofis, 2018 sonunda sahiplerine teslim edilecek. Zemin çalışmalarına başladıkları İdea'l Ofis projesi hakkında bilgi veren Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, projede dış cephede uyguladıkları sistem ile gizli balkonlar eklediklerini ve en kaliteli malzemeleri kullandıklarını açıkladı. Projelerinde 67 metrekareden 125 metrekareye kadar 7 farklı ofis seçeneği sunduklarını dile getiren Yücesoy, ofisleri lansmana özel 399 binden başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


Mevcut ofislerde olumsuz yöndeki tüm ayrıntıları olumluya çevirerek müşterilerinin hizmetine sunduklarını kaydeden Yücesoy, İdea'l Ofis'in  İzmir  iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli ofis açığını gidereceğini vurguladı. Projelerinin lokasyonuyla diğer projelerden ayrıldığını belirten Cem Yücesoy, "İdea'l Ofis projemiz İzmir'in en değerli noktasında.  Ankara  Asfaltı üzerinde ve adliyeyle hastanelere yakın olması, ulaşımının rahatlığı artılarından sadece biri. Bunun yanı sıra; geniş lobisi, bünyesinde yer alan kurumların lansmanlarını ve kokteyllerini düzenleyebilecekleri bir dikey iç bahçesi de bulunuyor" diye konuştu.


Yeni Asır 


Geri Dön