19 / 04 / 2024

İdealist GYO 2020 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO 2020 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...




İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 yılı şirket gayrimenkul portföyü için değerleme şirketi seçimi hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO 2020 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu 29.01.2020 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

 1- 2020 Yılı içinde portföyümüzde bulunan varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin ''SMART KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.'' olarak belirlenmesine ve yıl içerisinde portföyümüze alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

2-Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.

   Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunulur.
 


Geri Dön