28 / 03 / 2024

3.Köprü ihalesinde teklifler bugün açılıyor!

 3.Köprü ihalesinde teklifler bugün açılıyor!

İstanbul Boğazı'na inşa edilecek 3. köprünün yapımını da içeren 'Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Odayeri-Paşaköy (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Kesimi'nin ihalesinde teklifler bugün saat 13:00' de açılıyor



Karayolları Genel Müdürlüğü'nde bugün saat 13.00'te ihalede yarışan Salini-Gülermak Ortak Girişimi, İçtaş İnşaat Sanayi Ticaret AŞ-Astaldi Ortak Girişim Grubu ile Cengiz İnşaat-Kolin İnşaat-Limak İnşaat-Makyol İnşaat-Kalyon İnşaat Ortak Girişim Grubunun teklifleri açılacak. Teklifler yapım ve işletme süresi olarak sunulacak. 


'Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin (3. Boğaz Köprüsü Dahil)Odayeri-Paşaköy Kesimi'nin ihalesi, 20 Nisan'da yapılmış ve ihalede Salini-Gülermak Ortak Girişimi, İçtaş İnşaat Sanayi Ticaret AŞ-Astaldi Ortak Girişim Grubu, MAPA İnşaat ve Ticaret AŞ ile Cengiz İnşaat-Kolin İnşaat-Limak İnşaat-Makyol İnşaat-Kalyon İnşaat olmak üzere 4 teklif değerlendirmeye alınmıştı. 


Salini-Gülermak Ortak Girişimi, İçtaş İnşaat Sanayi Ticaret AŞ-Astaldi Ortak Girişim Grubu ile Cengiz İnşaat-Kolin İnşaat-Limak İnşaat-Makyol İnşaat-Kalyon İnşaat Ortak Girişim Grubu teknik yeterlilik için gerekli olan 70 puanı geçerken, MAPA İnşaat ve Ticaret AŞ, yeterli puanı alamamış ve ihale dışı kalmıştı.


Yeni Şafak


Geri Dön