19 / 03 / 2024

İhlas Gayrimenkul, İrfan Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İhlas Gayrimenkul, İrfan Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, 2019 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...



İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşu seçiminin hakkında açıklama yaptı.

Şirketimizin 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere bağımsız denetim kuruluşu olarak İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ilişkin 10 Haziran 2019 tarihli Genel Kurul kararı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından bugün tescil edildi. 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin KAP açıklaması: 
Şirketimizin 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere bağımsız denetim kuruluşu olarak İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ilişkin 10.06.2019 tarihli Genel Kurul kararı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından bu gün (20.06.2019) tescil  edilmiştir.


Geri Dön