27 / 04 / 2024

İhlas Marmara 5 projesi yolda!

İhlas Marmara 5 projesi yolda!

Firma: İhlas Holding

Proje: İhlas Marmara 5

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ile 18 adet iş yerinde oluşacak...



İhlas Yapı, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan arsasında hasılat paylaşımı modeli ile yeni proje geliştirecek.

İhlas Marmara 5 olarak isimlendirilen proje İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, Kocatepe Caddesi, Meclis Sokak ile Gültekin Sokak'ın kesiştiği noktada yer alıyor. 

Yaklaşık 31 bin 309 metrekare yüzölçümüne sahip arsa üzerinde inşa edilecek  İhlas Marmara 5  projesi henüz planlama aşamasında. Projenin inşaat çalışmaları başlamadı ve ne zaman başlayacağı da bilinmiyor. 

Kiler GYO tarafından yayınlanan değerleme raporunda yer alan bilgilere göre, İhlas Marmara 5 projesi için ruhsatlar alındı. Ruhsata göre 636 adet konut ile 18 adet iş yeri inşa edilecek. proje toplam 654 bağımsız birimden meydana gelecek. 

İhlas Marmara 5 projesi 6 bloktan oluşacak. A1, A2, B1 ve B2 blokların her biri 3 bodrum zemin ve 12 normal kat olmak üzere toplam 16 katlı, C1 ve C2 blokların her biri ise 2 bodrum, zemin ve 12 normal kat olmak üzere toplam 15 katlı olarak planlandı. Projenin Kocatepe Caddesi'ne cepheli kısımlarında zemin katlar ticari ve normal katlar konut kullanımlı olarak tasarlandı. 

Marmara Evleri 5 projesi yaklaşık olarak Olimpiyat Caddesi'ne 300 metre, Hürriyet Bulvarı'na 540 metre, Yeşilyurt Caddesi'ne 730 metre  D-100 Karayolu'na ise 3 kilometre mesafede yer alıyor.

İhlas Marmara 4 projesinde inşaat başlamış durumda. 2020 yılında bitirilmesi planlanan projede çalışmalar başlayalı 10 ay oldu...

http://www.ihlasyapi.com.tr/


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön