25 / 04 / 2024

IKEA'dan yeni PAX Gardırop serisi!

IKEA'dan yeni PAX Gardırop serisi!

Ev dekorasyonunda akıllı çözümlerle hayatı kolaylaştıran IKEA, sabahları 5 dakika daha fazla uyumak isteyenlere sunduğu yatak odası çözümleriyle gönülleri fethediyor.



Ev dekorasyonunda akıllı çözümlerle hayatı kolaylaştıran IKEA, sabahları 5 dakika daha fazla uyumak isteyenlere sunduğu yatak odası çözümleriyle gönülleri fethediyor. Geniş bölmeleri, derli toplu çekmeceleri ve kullanışlı saklama üniteleriyle IKEA yatak odalarını tercih edenler, kıyafet aramakla vakit kaybetmiyor. Her aradığını kolayca bulabilen IKEA sahipleri, sabahları çok tatlı gelen 5 dakika fazla uyumanın keyfini sürüyor.

 

Düzenli bir yatak odası yaratmanın yolu: IKEA PAX Gardırop

 

Depolama seçenekleriyle ideal bir çözüm ortağı olan PAX gardırop sistemleri, istenildiği gibi planlanabilen iç aksamı sayesinde, yatak odalarını fonksiyonel mekânlara dönüştürüyor. IKEA, yeni ev kuranları ve yatak odasında yenilik yapmak isteyenleri, 30 Ağustos'a kadar PAX gardıroplarda geçerli olacak indirim fırsatıyla buluşturuyor. Kampanya kapsamında 1.000 TL ve üzeri PAX gardırop alışverişinde 100 TL tutarında hediye çeki veriliyor.

 

IKEA’nın, dolap ve çekmece içlerini düzenlemeyi sağlayan pratik çözümleri sayesinde, yatak odalarına düzen geliyor. Herkes, raf ve askılarına kolayca uzanılan, çekmeceleri rahatça açılıp kapanan, cam çekmecelerle içinde ne olduğu görülebilen, her tür giysiye uygun tasarımıyla verimli kullanım alanları yaratan gardıropların hayalini kuruyor. 5 dakika fazla uyuyarak derli toplu bir odada kolayca hazırlanmanın da…

 

Yatak odasında stil önemli…

 

Dinginlik ve sadeliğin tonu huş kaplama, ferforjeden üretilmiş romantik bir tasarım veya yatak altı çekmeceleriyle ilave saklama alanı sunan fonksiyonel bir karyola… Hayal edilen yatak odalarını yaratan tüm rahat ve kullanışlı seçenekler, IKEA mağazalarında ve www.IKEA.com.tr’de beğeniye sunuluyor.

 

Dolapla yatak arasındaki mesafe ne kadar olmalı?

 

Uzmanlar, gardırobun kapısını açabilmek için, dolapla yatak arasındaki ideal mesafenin minimum 80 cm olmasını öneriyor. Ancak yatak odası takımını IKEA’dan alanlar, sürgü kapılı dolap kapaklarını tercih ederek, bu zorunluluğu ortadan kaldırıyor ve kolayca hareket ediyor. Gardırobun her köşesini değerlendiren sepetler, saklama kutuları ve dolap içi üniteleri ise odaya ve hayata rahatlık katıyor.

 

Komodinler çeşitleniyor…

 

Yatak odalarının vazgeçilmezi komodinler, farklı tasarım ve fonksiyonlarıyla mekâna özgün bir hava katıyor. Başucunda kendi zevkine ve ihtiyacına uygun bir komodinin olmasını isteyenlere hitap eden ahşap ve metal seçeneklerin yer aldığı yatak odaları, klasik ve modern tarzın şık buluşmasına tanıklık edebiliyor.


Geri Dön