23 / 04 / 2024

İkebana Evleri'nde daireler hemen teslim!

İkebana Evleri'nde daireler hemen teslim!

Bahçelievler Yenibosna'da hayata geçirilen İkebana Evleri, doğanın ritmini ve huzurunu yaşamınıza taşımak amacıyla, adını aldığı Japon çiçek süsleme sanalının özelliklerine uygun bir anlayışla kurgulandı



Güneri şžehircilik İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.şž. tarafından yaptırılan İkebana Evleri, On dört bin metrekarelik alanda, büyük su bahçeleri, rengrenk çiçek ve ağaçların yer aldığı bir Japon bahçesi ile beyaz ve ahşap renkteki konut bloklarından meydana geliyor. İkebana'da beş katlı sekiz bloktan oluşan konutların tümü, ortadaki geniş Japon bahçesine bakıyor. Zemin katlar bahçeye, suyun akıcılığını, serinliğini ve dinginliğini korurcasına uzanan ahşap bir platformla ulaşıyor.

Japon bahçelerinin huzuru

Japon bahçelerinin peyzaj düzenindeki ağaçlar, diğer doğal elemanlarla birlikte gölge ışık koreografisinin baş aktörlerini oluşturuyor. Su ve sis, ağaç ve çim, renkli ve renksiz bitki, yol ve insan, burada yaşamın ikili döngülerini yansıtıyor. Renkli, kokulu, yapraklı, dikenli ve her dem yeşil kalan bitkiler ise, doğanın ritmini İkebana'ya taşıyor. Ve İkebana sunduğu dış huzuru, iç huzura dönüştüren farklı bir dünya oluşturuyor.

Doğayla iç içe sosyal tesisler

Japon bahçelerinin karakteristiklerini taşıyan özel peyzaj düzenlemesi, peyzaja uygun su bahçeleri, çocuk parkları ve yürüyüş alanları, bambular, nilüferler ve özel tropikal bitkilerle doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam vaat ediyor. Sosyal tesis içinde fitness ve sauna, mevsime göre açılabilen yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terası, çok amaçlı odalar ve salonlar, toplantı odaları, açık ve kapalı kafeteryalar ağaçların gölgesinde dinlenme terasları, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, günlük ihtiyaçları karşılayabilecek çarşı ve mescit bulunuyor.

Güven içinde bir yaşam

Depreme karşı güvenlikli radye jeneral temel, betonarme perde ve proje tasarım hesaplarında Türk Standartları ve 1998 Türk Deprem Yönetmeliği esaslarına uygunluk ve Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nce gerçekleştirilen hesap analizi İkebana Evleri'ni deprem tehlikesine karşı donanımlı kılıyor. Betonarme taşıyıcı sisteminde ortalama standartların üzerinde, C 30 beton kalitesi, tümüyle kontrol altında bir üretim, hazır beton ve her gün laboratuar kontrolü ile betonda ST 3 sınıfı çelik ve blok cephelerinde ısı, zeminlerde ise ses ve nem yalıtımı İkebana Evleri'nde depremden gelebilecek her türlü zarar riskini en aza indiriyor.

Daireler hemen teslim

Gelişmiş otomasyon altyapısı, otopark girişinde 'otomatik giriş kontrol sistemi', yangın anında kullanılması üzere özel su deposu, garajlarda sprinkler söndürme sistemi ve duman tahliye sistemi ve mutfaklarda duman detektörü de projenin güvenlik anlamında aldığı diğer önlemler arasında geliyor. Yaklaşık iki yıl önce yaşamın başladığı projeden konut almak isteyenler bankalardan kredi kullanabiliyorlar. Daire teslimleri de hemen yapılıyor. Japon mimari tarzını yansıtan İkebana Evleri, Atatürk Havaalanı ve TEM'e yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Turyap Yenibosna 10 Mayıs 2007 tarihinde açıldı.

Semtin ilk kurumsal emlak şirketi olarak 150 metrekarelik ofis içinde dört müşteri temsilcisi, iki asistanı ile bölgesinde aracılık hizmeti yapmakla beraber, bölgeye katma değer ve önem kazandırdı. Dürüst ve dinamik yapısı ile şu ana kadar 4972 müşteriye sunum gerçekleştiren Turyap Yenibosna Temsilciliği yoluna aynı motivasyonla devam ediyor. Yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedefleyen temsilcilik, her zaman kurumsal çizgisinde ilerleyecektir. Turyap Yenibosna ofisi ilgilenmekte olduğu portföylerine ek olarak, Avrupa yakasının en iyi projelerinden biri olan İkebana Evleri'nin satışı için aracılık yetkisini aldı. Kurulan özel satış ofisinde uzman müşteri temsilcileri müşterilerine kaliteli hizmet vermek için haftanın yedi günü çalışıyor.

Turyap Zeytinburnu ofisi açıldı

Turyap Zeytinburnu ilçenin ilk kurumsal firması olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyor.
Ücretsiz expertiz ve danışmanlık için arayın.
TURYAP ZEYTİNBURNU / İSTANBUL
Adres: Veliefendi   mah.   74. Sokak
No.140/B Adnan şženses BP karşısı
Tel. 0212 415 90 00
Emlak


Geri Dön