25 / 04 / 2024

"ilan999.com" Turyap bayilerinin yeni adresi olacak


Farklı  hizmet anlayışı ve bilgi desteği  ile tercih edilen online seri ilan sitesi "ilan999.com"  artık TURYAP bayilerinin de internetteki yeni adresi oluyor



Türkiye'nin en hızlı  erişime sahip seri ilan sitesi "ilan999.com", Türkiye'nin ilk emlak ofis organizasyonu TURYAP'ın da tercihi oldu. İlk olarak TURYAP İstanbul bayilerinin kullanımı ile başlayacak olan bu birliktelik, daha sonrasında TURYAP  Ankara  ve  İzmir  bayilerini de kapsayacak. 

Temmuz ayından itibaren eğitimler başlıyor
Bilgi çağında internet altyapısını sadece ekran ve klavyeden ibaret olmadığını  gösteren "ilan999.com",  TURYAP bayilerine Temmuz ayından itibaren sitenin kullanımı konusunda eğitim vermeye başlıyor. İlan verme ve ilanı kaldırma süreçlerinden veri analizlerine kadar birçok başlığı kapsayacak bu eğitimler ile TURYAP bayileri emlak çözümlerinde hedeflerine en kısa ve en hızlı yoldan ulaşacaklar. 

Hızlı  erişimle, zamanınız size kalsın...
İnternetten seri ilan vermede artık bir yeni dönem başlıyor. Tüm fonksiyonları kullanıcıların bir an önce sonuca ulaşmaları için tasarlanan "ilan999.com", aynı zamanda teknik altyapısı ile de farklılaşıyor.

İlanların iç içe girmediği, ana sayfanın ve fırsat köşelerinin rahatlıkla takip edildiği sitede; aranılan özelliklerdeki ilana girmek, sadece birkaç saniyeyi alıyor. Hızlı erişim sayesinde, kullanıcı fazla vakit kaybetmeden ilgili sayfaya yönlendiriliyor, aynı zamanda bu sayfa yükleme hızı bağlantı problemlerinden de doğacak aksaklıkları önlüyor.

Aylık ziyaretçi sayısı 750 bine, aylık ilan sayısı da 150 bine ulaştı....
Aylık ilan sayısı  kısa sürede 150 bine ulaşan sitede emlak ve otomotivde farklı kategorilerin sayısı da artıyor. "ilan999.com"da satılık ve kiralık emlak ilan sayısı 84 bine, farklı segmentlerdeki otomobil ilan sayısı ise 60 bine ulaştı.


Geri Dön