26 / 04 / 2024

İlimtepe Konutları Adana iletişim!

İlimtepe Konutları Adana iletişim!

Firma: Adana Büyükşehir Belediyesi - Yeni Adana İmar A.Ş.

Proje: İlimtepe Konutları

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da bulunan projede 3 bin adet daire yer alıyor. İlimtepe Konutları Adana iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 13 07 olarak belirlendi.



Toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılan projenin ilk etabında 156 adet daire bulunuyor. Proje  Adana  Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor.


Ortak seçenek donatılarına göre İlimtepe projesinde basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, açık ve kapalı otoparkı, açık yüzme havuzu, spor alanı bulunuyor.


İlimtepe projesi Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. Proje yaklaşık 3 bin adet daireden meydana gelmesi planlanıyor.


Ödeme koşulları kapsamında İlimtepe projesinde yüzde 25 peşinat sağlandığında, kalan bedel için Halk Bankası'ndan konut kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.


Fiyat listesine göre İlimtepe projesindeki 1+1 daire fiyatları 99 bin TL ile 115 bin TL ,2+1 daire fiyatları 129 bin TL ile 159 bin TL, 3+1 daire fiyatları 169 bin TL ile 195 bin TL arasında değişiyor. 


İlimtepe Konutları Adana iletişim!

Telefon: 444 13 07

www.adanaimarinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön