26 / 04 / 2024

İmarla ilgili adımlar süratle atılacak!

İmarla ilgili adımlar süratle atılacak!

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa, "İmar noktasındaki çirkin yapılarla ilgili adımlar süratle atılacak" dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide geçen yıl elde edilen yüzde 7.4’lük büyüme oranının Türkiye ile ilgili olumsuz değerlendirmeler yapanlara verilen en güzel cevap olduğunu söyledi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Erdoğan, ekonomiyi tehdit eden tüm sorunların üstesinden yeni dönemde daha kolay geleceklerini belirtti. Erdoğan, "Erken seçim kararına piyasaların ve iş dünyasının verdiği olumlu tepki bu sürecin ekonomide risklerin değil, fırsatların tetikleyicisi olarak işaret etmektedir. Dünyadaki 10 büyük projenin altısını hayata geçiren bir ülke olarak yatırımlar bizim vazgeçilmemizdir. Yatırımlara devam. Çevre ve Şehircilik Bakanımız da açıklamasını yaptı, imar noktasındaki çirkin yapılarla ilgili adımlar süratle atılacak ve bu konuda artık vatandaşımız ‘benim yapımın geleceği ne olacak, şu andaki binamın geleceği ne olacak’, bu endişeleri taşımaktan kurtulmuş olacaklar. Milletimiz bizden kuru laf, desteksiz atış değil ekmeğini, aşını nasıl büyüteceğimizin, kendisine ve evlatlarına nasıl bir gelecek bırakacağımızın planlarını, projelerini duymak istiyor" açıklamasında bulundu.


Geri Dön