25 / 04 / 2024

İn Mari Marmara fiyat listesi!

İn Mari Marmara fiyat listesi!

Firma: İmamoğlu İnşaat

Proje: İn Mari Marmara

Marmara denizinin en özel kıyılarından birinde; Beylikdüzü’nde hayata geçirilen İn Mari Marmara'da satışlar başladı. İn Mari Marmara fiyat listesi haberimizin içerisinde başlıyor....



İn Mari Marmara fiyat listesi!
İmamoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen  İn Mari Marmara  projesi Marmara denizinin en özel kıyılarından biri; Beylikdüzü’nde hayata geçiriliyor.

152 adet daireden meydana gelen İn Mari Marmara'da satışlar başladı. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bulunuyor.

İnşaat çalışmaları hızla tamamlanan proje proje yatay mimariyle yükseliyor. Cadde üzeri 3 kat olarak tasarlanan projede loft ve normal daireler mevcut.

İn Mari Marmara fiyat listesi!

İn Mari Marmara fiyat listesi

İn Mari Marmara fiyat listesi 780 bin TL'den başlıyor. Cazip ödeme fırsatlarının sunulduğu projede peşin fiyatına iskonto uygulanıyor ve yüzde 50 peşinat verildiğinde 12 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Şehir hayatına yakınlığı ile dikkat çeken İn Mari Marmara, E5’e 3 dakika, Tem’e 5 dakika, West İstanbul Marina’ya yürüme mesafe uzaklıkta konumlanıyor.

İn Mari Marmara fiyat listesi!

İn Mari Marmara'da spor salonu, kapalı yüzme havuzu, her daireye özel kapalı otopark, her daire için depo ve çocuk alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

İn Mari Marmara iletişim
Yakuplu Marmara Mah. Avrasya Cad. No: 17 Beylikdüzü - İstanbul
Tel : 0212 855 44 55
Web: www.inmari.com.tr

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön