25 / 04 / 2024

İnanlar, 3. Yapı Ligi İstanbul'un şampiyonu oldu

İnanlar, 3. Yapı Ligi İstanbul'un şampiyonu oldu

25 Aralık"ta yapılan 3. Yapı Ligi şžampiyonluk maçında İnanlar, çağberk"le yaptığı maçı 9-2 skorla alarak şampiyon oldu. Kale Kilit ile Hafele Türkiye arasındaki maç ise 5-1, Kale Kilit"in galibiyetiyle sona erdi



Mehter Takımı"nın Marşları eşliğinde başlayan 3. Yapı Ligi İstanbul şžampiyonluk Maçı öncesinde, aralarında Ümit Davala ve Saffet"in de bulunduğu dostluk maçında firma yöneticileri sahaya çıktı.
 
Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde gerçekleşen maçın ardından şampiyonluk kupasını Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım takdim etti. Durbakayım, ligin maçlarının çok keyifli geçtiğini belirterek katılımcıları kutladı ve seneye ˜Süper Lig" yapacaklarını sözlerine ekledi.  

Yapı Ligi"nin şžampiyonu İnanlar"ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan ˜inandık ve başardık" dedi. Katılan takımları kutlayan Serdar İnan, seneye Yapı Ligi"ni farklı bir platforma taşıyacaklarını da sözlerine ekledi. Serdar İnan ayrıca şampiyon İnanlar takımının, İnanlar"ın ortağı 32Group"un sahibi olduğu İsviçre'nin Birinci Lig Takımlarından Servette ile Ocak ayında Antalya'da maç yapacağını belirtti.

Yapı Ligi'nin Kurucu Başkanı Serdar Doğru ise güzel bir şampiyona geçirdiklerini, Yapı Ligi"nin çok ilgi gördüğünü ve 2011"de katılımcı firma sayısının artacağını belirtti.

Dostluk Maçına katılan şirket yöneticileri:
İnanlar/Serdar İnan, çağberk/şžükrü çakırgöz, Hafele Türkiye/Arcan Güner, Kayalar Kimya/Erhan Yorgancı, Phillips Türkiye/İsmail Belgin, Kale Seramik/Onur Özdemir, Saray Halı/Alper Güvenç

Yapı Ligi 'Sevgi, Dostluk, Kardeşlik Bizim YAPIMIZDA var' ile 'Birlik, Beraberlik, Centilmenlik Bizim YAPIMIZDA var' sloganlarıyla çalışmalarını sürdürüyor.


Geri Dön