16 / 04 / 2024

İnanlar, Yapı Ligi şampiyonu oldu!

İnanlar, Yapı Ligi şampiyonu oldu!

Yapı Ligi şžampiyonu İnanlar, şampiyonluk sevincini tüm şirket çalışanları ve aileleri ile birlikte kutladı. Başkan Serdar İnan, ˜Hepimiz Biriz" adlı şiirini okuduğu gecede şžampiyon İnanlar Takımı"nın üyelerini altın madalyayla kutladı



32 firmanın katıldığı Yapı Ligi"nde tüm maçları alan şžampiyon İnanlar"ın, Kireçburnu"ndaki Sardinella restorantta verdikleri şampiyonluk yemeğine tüm şirket çalışanları, aileleri, Yapı Ligi yöneticileri, Yapı Ligi"nde yer alan firmalar ile İnanlar"ın taşeron firmaları katıldı.

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, takım üyelerini sahnede tek tek kutladı ve ˜Yapı Ligi sarı madalya taktı; ben altın madalya takıyorum. Seneye onlardan da altın madalya bekliyoruz" sözleriyle madalyalarını takdim etti. Başkan Serdar İnan, ˜geçmişi okuyarak geleceği yazıyoruz" felsefesiyle mimariye imza attıklarını, yaşamın diğer alanlarında olduğu gibi başarıya odaklanarak ve inanarak bu şampiyonluğa da imzalarını attıklarını belirtti. Serdar İnan, gecenin devamında okuduğu ˜Yansımalar" adlı kitabında yer verdiği ˜Hepimiz Biriz" adlı şiirindeki ˜¦Sevin birbirinizi bundan böyle/Benim gibi,/Allah"ın bize bildirdiği gibi/Annenin bebeğini/Sevdiği gibi/ Sarın sarılın birbirinize/Hataları kusurları örtün/Methedin, yüceltin birbirinizi/Babanın oğlunu/Eylediği gibi/Sizler özelsiniz/Benim için çok ama çok güzelsiniz¦." mısralarıyla dostluk, kardeşlik, birlik adına değerli mesajlar verdi.

Serdar İnan, şžampiyon İnanlar Takımı"nın, İnanlar"ın proje ortağı 32 Group"un sahibi olduğu İsviçre"nin 1. lig takımı Servette ile 24 Ocak"ta Antalya"da dostluk maçı yapacaklarını da hatırlattı. Servette ile yapacakları maçta oluşturacakları İnanlar takımında Sinan Ergin, Tanju çolak, Rıdvan Dilmen, Giray Bulak, Tayfun Hut, Arif Kocabıyık, Yaşar Duran, Semih Yuvakuran, Gökhan Keskin, Hikmet Karaman, Lemi çelik, Yılmaz Vural gibi Türkiye"nin efsanevi futbolcuları da yeralacak.

şžampiyon İnanlar Takımı"nın teknik direktörü İlhan şžahin de takım üyelerini kutlayarak, Başkan Serdar İnan"ın Yapı Ligi"ne verdiği önem ve destek ile takıma olan inancının kendilerine de yansıdığını, inanç ve disiplinli bir çalışma ile bu başarıya ulaştıklarını, gelecek yıl da şampiyonluğu hedeflediklerini belirtti.

Yemeğe katılan Yapı Ligi Başkanı Serdar Doğru, şžampiyon İnanlar Takımı"nı başarılarından dolayı kutladı. Serdar Doğru ayrıca Serdar İnan"a Yapı Ligi"ne gösterdiği ilgi ve verdiği destek için teşekkür etti. Önümüzdeki yıl, bu ligi birlikte daha farklı bir boyuta taşıyacaklarını belirtti.

˜Hepimiz Biriz"¦
İnanlar"ın, şampiyonluk kutlama yemeğinde Dernek ve Yapı Ligi yöneticilerinin yanısıra Yapı Ligi"ne katılan firmalar da yer aldı: İMSAD Gen.Sek.Yrd. Onur Tayşu, İsmail çalışkan/BASF, Hakan Selahi/KALE KİLİT, Mehmet Özkara, Hasan Uçarer/EFE “ ART, Ersin Yıldız/ODE YALITIM, Deniz Ergener, Nevzat Arsak/HAFELE TÜRKİYE, İsmail Bilgin, Ömer Pirgaip/PHILIPS TÜRKİYE, İlker Güğercin/VİKO ELEKTRİK, Cengiz Özlü/BURCU ZEMİN, şžükrü çakırgöz/çAĞBERK. Bu dostluk tablosunu, Başkan Serdar İnan"ın gecede okuduğu ˜Hepimiz Biriz" adlı şiirindeki sevgi dolu mısralar en iyi şekilde anlatıyordu:

Bunca insan bugün burada/İçimi akıtasım gelir/Sizinle hayatı/
Bir ömür yaşatasım gelir/Daha yolun başı/çok uzaklara beraber gidesim gelir

Adım adım şampiyonluk¦
İnanlar Takımı, 25 Aralık"ta yapılan ve 32 takımın katıldığı 2010 Yapı Ligi final maçını 9-2 skorla alarak şampiyon olmuştu. İnanlar, lig boyunca tüm maçları alarak bu şampiyonluğa emin adımlarla ulaştı.

Basında yer alan diğer haberler:

şžampiyonlara altınlı kutlama
32 firmanın katıldığı Yapı Ligi"nde tüm maçları alarak şžampiyon olan İnanlar İnşaat"ın futbol takımı, Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan tarafından altınla ödüllendirildi. şžampiyonluk maçı 25 Aralık"ta yapılmış ve 9-2 gibi bir skorla İnanlar İnşaat maçı kazanan taraf olmuştu.

İnanlar İnşaat tarafından düzenlenen şampiyonluk yemeğine tüm şirket çalışanları, aileleri, Yapı Ligi yöneticileri, Yapı Ligi"nde yer alan firmalar ile İnanlar"ın taşeron firmaları katıldı.

Törende İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, takım üyelerini sahnede tek tek kutlayarak, œYapı Ligi sarı madalya taktı. Ben altın madalya takıyorum. Seneye onlardan da altın madalya bekliyoruz" sözleriyle madalyalarını takdim etti. Başkan Serdar İnan, œGeçmişi okuyarak geleceği yazıyoruz felsefesiyle mimariye imza atıyoruz. Yaşamın diğer alanlarında olduğu gibi başarıya odaklanarak ve inanarak bu şampiyonluğa da imzamızı attık dedi. Törende birde kendi şiirini okuyan İnan, œHepimiz biriz dedi.
İnanlar Takımı"nın, İnanlar"ın proje ortağı 32 Group"un sahibi olduğu İsviçre"nin 1. lig takımı Servette ile 24 Ocak"ta Antalya"da dostluk maçı yapacaklarını da hatırlatan İnan, œServette ile yapacağımız maçta Sinan Ergin, Tanju çolak, Rıdvan Dilmen, Giray Bulak, Tayfun Hut, Arif Kocabıyık, Yaşar Duran, Semih Yuvakuran, Gökhan Keskin, Hikmet Karaman, Lemi çelik, Yılmaz Vural gibi isimler yer alacak dedi.

Serdar İnan"ın okuduğu ˜Yansımalar" adlı kitabında da yer verdiği ˜Hepimiz Biriz" adlı şiiri:
 ˜¦Sevin birbirinizi bundan böyle/Benim gibi,/Allah"ın bize bildirdiği gibi/Annenin bebeğini/Sevdiği gibi/ Sarın sarılın birbirinize/Hataları kusurları örtün/Methedin, yüceltin birbirinizi/Babanın oğlunu/Eylediği gibi/Sizler özelsiniz/Benim için çok ama çok güzelsiniz¦."

 


Geri Dön