26 / 04 / 2024

İncirli Konakları Bakırköy'ün merkezinde prestijli bir yaşam başlıyor!

İncirli Konakları Bakırköy'ün merkezinde prestijli bir yaşam başlıyor!

Firma: Gül İnşaat, Gültaş İnşaat, Cevheri İnşaat

Proje: İncirli konakları

Gül İnşaat, Gültaş İnşaat ve Cevheri İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İncirli Konakları projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...



İstanbul'un en gözde yerleşim bölgesi Bakırköy'ün merkezinde yüzde 75'i yeşil alan olmak üzere 8 blok ve 208 daireden oluşan prestijli bir yaşamın yeni adı İncirli Konakları. Modern ve estetik mimari, ulaşım kolaylığı ve zengin aktivite imkanlarıyla yüksek standartlarda kaliteli bir yaşam sizleri bekliyor.



İncirli Konakları Bakırköy projesi Gül İnşaat, Gültaş İnşaat ve Cevheri İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2013'te yapılması planlanıyor. 


13 bin 405 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen İncirli Konakları Bakırköy 6 katlı 8 bloktan oluşuyor. İncirli Konakları Bakırköy projesinden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Bakırköy İncirli Konakları'nda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon  ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. Projede yer alan dairelerin alan büyüklükleri 126 metrekare ile 304 metrekare arasında değişiyor. 


İncirli Konakları Bakırköy'de çocuk parkları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, güvenlik, kapalı otopark mevcut. 


Telefon: 0212 561 09 09

Web Adresi: www.gultasinsaat.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön