26 / 04 / 2024

Indesit Company "Sürdürülebilir Kalkınma" ödülü aldı!

Indesit Company

Indesit Company, 13'üncü İtalya Uluslararası Ecomondo Fuarı'nda "2009 Sürdürülebilir Kalkınma" ödülüne layık görüldü



Indesit Company yüksek enerji verimliliği sağlayan ürünleri ve geri dönüşüm sürecinde kullandığı yeni teknolojiler sayesinde 13'üncü İtalya Uluslararası Ecomondo Fuarı'nda "2009 Sürdürülebilir Kalkınma" ödülüne layık görüldü.  

Indesit Company geçtiğimiz haftalarda İtalya Rimini'de düzenlenen ve çevre ile sürdürülebilir endüstri alanında en büyük uluslararası fuar olma özelliği taşıyan "Ecomondo"da, enerji verimliliği kategorisinde "2009 Sürdürülebilir Kalkınma" ödülünün sahibi oldu. Indesit Company İtalya Cumhurbaşkanlığı ofisine bağlı "2009 Sürdürülebilir Kalkınma Vakfı" tarafından verilen ödülü enerji tasarrufu sağlayan yeni bulaşık-çamaşır makineleri ve üretim sürecinde kullandığı yenilikçi teknolojiler sayesinde kazandı. 

Indesit Company, piyasaya sürdüğü enerji tasarruflu ürünleri, özellikle son zamanlarda çamaşır makinelerinde kullandığı oda sıcaklığında su ile yıkama yapan ekonomik programları, yükleme yapılan çamaşırın miktarına uygun olarak su ve enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi yıkama çözümleri, yeni nesil makine motorları, bulaşık makinelerinde su ve enerji tüketimini azaltan leke sensörleri ile bu ödüle layık görüldü. Ödül takdimi sırasında konuşma yapan Indesit Company Çevre ve Kalite Direktörü Enrico Cola "Bu ödülü Indesit Company'nin yenilikçi ve inanılmaz kaliteli ürünlerini geliştirmede bizimle birlikte çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza armağan ediyorum." dedi. Yüksek performansı sayesinde enerji tasarrufu sağlayan ürünlere yatırım yapmanın dünyada sürdürülebilir kalkınma konusunda ortak bir bilinç geliştirmeyi desteklediğinin altını çizen Cola, kullanımı kolay, geri dönüştürülebilir, aynı zamanda da teknolojik anlamda gelişmiş ürünler üreterek yeşil ekonomiye yatırım yapmak ve çevreye gereken önemi göstermenin Indesit Company'nin en büyük değerlerinden biri olduğunu belirtti. 


Geri Dön