19 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Firma: İş GYO- Nef

Proje: Inİstanbul Lokal

Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü karşısında olan projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.



Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları üzerinden yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredili ödeme yapıldığında yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. 


Dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren  Inİstanbul Lokal  Topkapı Rezidans İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projede yüzde 1 peşinat avantajı sağlanıyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de dairelerin 2018 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. Toplam arsa alanı 17 bin 944 metrekare olarak belirlenen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. 


Yüzde 25 peşinde, kalan konut bedeli için 30 ay vade farksız taksit fırsatı sunan Topkapı Inİstanbul Gala'da 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 


İş GYO Inİstanbul Gala konum olarak Ataköy’e 7 kilometre, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, Cevizlibağ metrobüs durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, TEM karayoluna 7 kilometre, E-5 karayoluna 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. Projede oyun alanları, yüzme havuzu, asansör, mescit, kreş, basketbol sahası, sinema, güvenlik ve kapalı otopark gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi için tıklayın!


Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim

Telefon : 444 72 21

Web : www.inistanbultopkapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön