19 / 04 / 2024

İnşaat sektörü ekonominin can damarı!

İnşaat sektörü ekonominin can damarı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, inşaat sektörünün temsilcileri ile Grand Hotel’de bir araya geldi. Akdoğan "İnşaat sektörü, ekonominin can damarı. Bu alanda yaşanan veya yaşanabilecek sorunları, yasal çerçeveler içinde el birliğiyle çözmemiz gerekiyor" dedi.



Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu’nun da katıldığı toplantıda sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Başkan Akdoğan "İnşaat sektörü, ekonominin can damarı. Bu alanda yaşanan veya yaşanabilecek sorunları, yasal çerçeveler içinde el birliğiyle çözmemiz gerekiyor" dedi. 

Ticaret ve Sanayi Odası ile müteahhitlerin talebi üzerine, sektörel bazda böyle bir toplantı düzenlediklerini anlatan Akdoğan, şu değerlendirmeyi yaptı:


"Elbette her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de bir takım sorunlar olabilir. Yerel yönetimler olarak bizler de bu sektörle birebir ilişkili olmamız nedeniyle varsa sorunların, yasal çerçeveler içinde elbirliği ile çözümüne yönelik çalışma yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Başkan yardımcılarımız ve ilgili birim müdürlerimizle birlikte sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyerek çözüm yollarını bulmak amacıyla bu toplantıyı düzenledik."


60’a yakın müteahhidin katıldığı toplantıda, sektör temsilcileri sorunlarını dile getirdi. 




Anadolu Haber Gazetesi


Geri Dön