29 / 03 / 2024

İnşaat sektöründe istihdam ve çalışılan saat azaldı!

İnşaat sektöründe istihdam ve çalışılan saat azaldı!

İnşaat İstihdam Endeksi 2014 yılı birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,3 oranında azaldı. Takvim etkilerinden arındırılmış İnşaat İstihdam Endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 6,3 oranında azaldı...



TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış İnşaat İstihdam Endeksi 2014 yılı birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,3 oranında azaldı. Takvim etkilerinden arındırılmış İnşaat İstihdam Endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 6,3 oranında azaldı. 


Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış İnşaat Çalışılan Saat Endeksi 2014 yılı birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğine nispeten yüzde 2,3 oranında; takvim etkilerinden arındırılmış İnşaat Çalışılan Saat Endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 7 oranında azalış elde etti. 


BRÜT ÜCRET-MAAŞ ARTTI Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış İnşaat Brüt Ücret-Maaş Endeksi birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,5 oranında arttı. Takvim etkilerinden arındırılmış İnşaat Brüt Ücret-Maaş Endeksi ise, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 7,8 oranında arttı. 



Ayrıntılı Haber


Geri Dön