20 / 04 / 2024

İnşaat temelli bir anlayıştan, insan temelli bir anlayışa doğru gidiyoruz!

İnşaat temelli bir anlayıştan, insan temelli bir anlayışa doğru gidiyoruz!

Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, "İnşaat temelli bir anlayıştan, insan temelli bir anlayışa doğru gidiyoruz. Herkese dokunacak projeler hazırlıyoruz" dedi...



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen Ankara Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Buluşmasında bazı açıklamalar yaptı.

25-30 kişilik bir ekibin Ankara'ya yapılması planlanan projeler için hazırlık yaptığını vurgulayan Özhaseki, bu ekipte şehir plancıları, mimarlar, mühendisler, sanat danışmanı, şehri tanıyan, şehir psikolojisini ve sosyolojisini iyi bilen uzmanların yer aldığını dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Seçim döneminde açıklayacakları projelere ilişkin bilgi veren Özhaseki, "Biz daha çok inşaat temelli bir anlayıştan, insan temelli bir anlayışa doğru gidiyoruz. Herkese dokunacak projeler hazırlıyoruz. Çocuklarımızdan gençlerimize ve yaşlılarımıza uzanan ailelerimizin her birini ilgilendirecek önemli projeleri ortaya koymaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.


Geri Dön