24 / 04 / 2024

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev'in hisselerini devraldı!

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev'in hisselerini devraldı!

İntema İnşaat, sermayesinin tamamına sahip olduğu yüzde 100 bağlı ortağı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından devir alınması karar verildi. 



İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin bağlı ortaklığı (yüzde 100) İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile devralma suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşmesine ilişkin SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı. 

İntema İnşaat, sermayesinin tamamına sahip olduğu yüzde 100 bağlı ortağı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından devir alınması suretiyle, şirketimiz bünyesinde kolaylaştırılmış usulde birleşilmesi işlemine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı. 

İntema İnşaat'ın KAP açıklaması:
Sermayesinin tamamına sahip olduğumuz (%100) bağlı ortaklığımız İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde Şirketimiz tarafından devir alınması suretiyle, Şirketimiz bünyesinde kolaylaştırılmış usulde birleşilmesi işlemine ilişkin olarak bugün (14.12.2020) Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır. Bu kapsamda hazırlanan Duyuru Metni Taslağı ve Birleşme Sözleşmesi ekte sunulmaktadır.

İntema İnşaat ve İntema Yaşam Ev birleşti!

Duyuru için tıklayın
Sözleşme için tıklayın


Geri Dön