28 / 03 / 2024

İntema İnşaat olağanüstü genel kurul toplantısı 3 Eylül'de!

İntema İnşaat olağanüstü genel kurul toplantısı 3 Eylül'de!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. olağanüstü genel kurul toplantısı Eylül 2019 Salı günü Şişli'de gerçekleştirilecek...



İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağanüstü genel kurul toplantı çağrısı hakkında açıklama yaptı.

İntema İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısının 3 Eylül 2019 Salı günü saat 15:00'da Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi Ali Kaya Sok. No:5 Şişli - İstanbul adresinde bulunan Altın Damla Toplantı Salonu'nda yapılacak. 

İntema İnşaat'ın KAP açıklaması:
Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz; Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul toplantısının 3 Eylül 2019 Salı günü saat 15:00'da Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi Ali Kaya Sok. No:5 Şişli - İstanbul adresinde bulunan Altın Damla Toplantı Salonu'nda yapılmasına karar vermiştir.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda görüşülecek konularla ilgili olarak hazırlanan gündem ve vekaletname formunu içeren Genel Kurul ilan metni ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uyum için gerekli açıklamaları içeren Bilgilendirme Dokümanı ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın

 


Geri Dön