19 / 04 / 2024

İntema Mutfak, Figen Batur’la Organik Sohbetler'e sponsor oldu!

 İntema Mutfak, Figen Batur’la Organik Sohbetler'e sponsor oldu!

Yenilikçi çizgisiyle fark yaratan İntema Mutfak, her ay Organikanyon’da gerçekleştirilen “Figen Batur’la Organik Sohbetler” etkinliğine sponsor oldu



Yeni lezzetler keşfetme konusunda ilk akla gelen isimlerden Figen Batur, Organikanyon’da İntema Mutfak tarafından kurulan Adora model mutfakta Kanyon misafirlerini farklı organik lezzetlerle buluşturuyor. 6 Temmuz 2012’de üçüncüsü gerçekleşen Figen Batur’la Organik Sohbetler’in bu ayki konukları Dr. Yasemin Bradley ve Yazar Hülya Ekşigil oldu.  Figen Batur konuklarıyla organik yaşam hakkında sohbet edip Organikanyon’un taptaze ürünleriyle sürpriz tarifler uyguladı. Etkinliği izleyen Kanyon ziyaretçileri organik olarak hazırlanan yemeklerden tatma şansını yakaladı. Etkinlikler önümüzdeki aylarda da devam edecek. 



Adora Modeli

Ayrıntılarındaki incelikte saklı yalın bir şıklığı olan Adora, düz renklerin yanı sıra iddialı mutfak tasarımları için moda ahşap tonlarına da sahip. Darbelere karşı dayanıklı mat polimerik kapaklar, özel renk seçeneklerindeki “soft touch” özelliği ile ahşap efektini sadece görsel olarak sunmakla kalmıyor, dokununca da hissedilmesini sağlıyor.


Hakkında…

İntema Mutfak, Türkiye genelinde 50 satış noktasında bulunan uzman kadrolarıyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra, satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunuyor. İntema Mutfak, her türlü yaşam şekline ve kullanıma uygun, farklı mutfak çözümleri yaratıyor.


www.intemamutfak.com.tr

(0800) 211 70 00 // (0532) 755 75 00



Geri Dön