17 / 04 / 2024

İntema Mutfak, prestijli konut projelerinin tercihi!

İntema Mutfak, prestijli konut projelerinin tercihi!

İntema Mutfak, daha önce de Kanyon Residence, Levent Loft, Nish Adalar, Kozaşehir, Akkoza, DAP Royal Towers, Ankarada Lotus ve Pelitkent, İzmitte Pekdemir İnşaat Villam, İzmirde Megapol, Adanada Luxor, Mersinde E-Konsept ve Safir projelerinde yer aldı



 

İntema Mutfak, Türkiyenin her yerinde ses getiren ve simgesel büyük gayrimenkul projelerindeki liderliğiyle dikkat çekiyor.  Her projeye uygun mutfak çözümleri geliştiren İntema Mutfak İstanbuldan sonra Türkiyenin diğer bölgelerinde de prestijli projelerin çözüm ortağı olmayı sürdürüyor.

2011 yılında İntema Mutfakın yer aldığı en büyük projelerden biri İzmirde Türkerler İnşaatİzka İnşaat-Durmaz Şirketler Grubu ortaklığı tarafından yapılmakta olan  İzmir  Park Yaşam Projesi. Toplam 7 blok ve 521 konuttan oluşan projenin mutfaklarında İntema Mutfak tercih edildi. 2012 yılında tamamlanması beklenen projede, son moda kulpsuz İnova serisi mutfaklar projeye özel yorumlanarak kullanıldı.

Son 2 yıldır önde gelen gayrimenkul projelerinde tercih edilen İntema Mutfak, daha önce de Kanyon Residence, Levent Loft, Nish Adalar, Kozaşehir, Akkoza, DAP Royal Towers, Ankarada Lotus ve Pelitkent, İzmitte Pekdemir İnşaat Villam, İzmirde Megapol, Adanada Luxor, Mersinde E-Konsept ve Safir projelerinde yer aldı. Ankarada Ankanatura, Kayseride Gülkent,  İstanbulda İstwest, Mall of İstanbul, Evora, Batışehir projelerinde ise örnek mutfaklar kuruldu.

İnovatif çözümleriyle mutfak sektörünün öncüsü İntema Mutfak, Türkiye genelinde 50 satış noktasında bulunan uzman kadrolarıyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra, satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunuyor. İntema Mutfak, her türlü yaşam şekline ve kullanıma uygun, farklı mutfak çözümleri yaratıyor.

www.intemamutfak.com.tr

 


Geri Dön