20 / 04 / 2024

InterContinental, İstanbul'a 5 yeni otel daha açıyor!

InterContinental, İstanbul'a 5 yeni otel daha açıyor!

Ünlü otel zinciri InterContinental, uluslararası otel yatırımcılarının gözdesi olan İstanbul'a 5 yeni otel daha açıyor. Grup alt markalarından Holiday Inn Express'i de İstanbul'a getiriyor



Türk turizmi Avrupa ve Ortadoğu'nun gözdesi haline gelirken, uluslararası otel zincirleri de İstanbul'da ardı ardına otel yatırımlarına hız veriyor. Ceylan InterContinental, Crown Plaza ve Holiday Inn markalarıyla Türkiye'de bulunan Intercontinantal Hotels Group, İstanbul'da 5 yeni otel daha açıyor. İstanbul'da 3 yeni otel için franchise ve yönetim anlasmaları imzalayan grubun Bayrampaşa'da kendi işleteceği iki otelin inşaatı da devam ediyor. Açılacak 5 otelden 2'si Crowne Plaza Otel, 3'ü'de Holiday In Express olacak. InterContinental Group'un anlaşma imzaladığı otellerden ilki Crowne Plaza otel adıyla Harbiye'de açılacak. Bu yılın ikinci çeyreğinde Bayrampaşa'da açılacak 4 yıldızlı 283 odalı Crown Plaza Hotel Bayrampaşa'yı ise grup kendisi işletecek. Bayrampaşa'nın ardından grubun ikinci Holiday Inn Express oteli de Altunizade'de açılacak. Mülkiyeti Seir İnşaat'a ait olan Holiday Inn Express Altunizade 80 odadan oluşuyor. Grubun franchise ve yönetim anlaşması imzaladığı diğer bir otel de Holiday Inn Express İstanbul Ümraniye oldu. 2012 yılının yazında açılacak 110 odalı Holiday Inn Express Ümraniye'nin mülkiyeti Ege Titanyum Kimyevi Maddler İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret'e ait. Holiday Inn Express Altunizade ve Holiday Inn Express Ümraniye otelleri Thiele Turizm Danışmanlık Ltd, T & T Hotel Danışmanlık tarafından yönetilecek.

Crowne Plaza Harbiye'de

Mülkiyeti Gürcan Petrolcülük A.Ş.'ye ait Crowne Plaza İstanbul Harbiye'nin açılışı martta yapılacak.Yeni inşa edilen otel 285 odadan oluşuyor. Taksim, İstanbul Lütfi Kırdar (İstanbul Kongre ve Sergi Sarayı) ve metro bağlantısına yakın konumda olan Crown Plaza Harbiye içinde 19 toplantı salonu, kapalı yüzme havuzu, geleneksel Türk hamamı, fin sauna gibi tesisler yer alıyor.
Sabah


Geri Dön