20 / 04 / 2024

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Firma: Invictus

Proje: Invictus Alaçatı

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 



İzmir Alaçatı'da Invictus İnşaat tarafından hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da yer alan daireler ev sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor.  Koronavirüs salgını sonrasında müstakil hayata geçişlerin arttığı Invictus Alaçatı ve İnvictus Sunset ile hem yurtiçi hem yurt dışından oldukça talep alıyor. Değişen hayata koşulları sonrasında ev almak isteyen vatandaşlar kalabalık şehirlerden uzaklaşmak için yeni arayışlara yöneldi. Pandemi sonrasında Çeşme'yi tercih eden vatandaşların ihtiyacına cevap vermek için de bu iki proje hayata geçiriliyor. 

 Invictus Alaçatı da ilk etap Haziran da teslim edilecek!

Sektöre yenilikçi bir bakış açısı getiren Invictus İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Invictus Alaçatı yatırım anlamında gelecek vaat eden projelerden biri oldu. Lüks konut projelerine dahil edilen yeni boyut çerçevesinde sadece üst segment bir yaşam değil, yaşarken de kazanç elde edilmesine katkı sağlanıyor. 

Invictus Alaçatı da ilk etap Haziran da teslim edilecek!

İnşaatı devam eden projelerin sadece Ege bölgesine değil Türkiye'nin her bölgesine referans olması bekleniyor. Hayata geçen projeler ile sürekli değişime uğrayan yerel, ulusal ve küresel tüm farklılara karşı ayakta kalmak hedefleniyor. Tüm projeler değişime ayak uydurarak inşa ediliyor. 

Kültürel Rum mimarisi ile modern mimari minvalinin harmanlandığı projelerde semt dokularına uygun konut projeleri inşa ediliyor. Projenin iç mimarisinde kullanılan teknolojik yapılar, projeyi daha da cazip hale getiriyor. Ev sahibi olmak istemeyenlerin de düşünüldüğü projede dileyenler kaliteli hizmet sunan butik otelleri  deneyimleyenler,Invictus Alaçatı tarafından sunulan olanakları görebilir. 

Invictus Alaçatı da ilk etap Haziran da teslim edilecek!

Eve sahip olmanın yanında ayrıcalıklı bir yaşam kavuşmasının vaadettiği projede ilk etap teslimleri Haziran 2021'de başlıyor. Invictus Alaçatı ve inşaatı devam eden Invictus Sunset vaat ettikleri mekansal deneyim olanağı Ege'nin en çok tercih edilen merkezlerinden Alaçatı Port ve İzmir’in en güzel plajına ev sahipliği yapan Ilıca’da yer alan daireler yeni ev sahiplerini bekliyor.

https://www.invictusalacati.com/


Geri Dön