29 / 03 / 2024

IPM Invest, Londra A Place in the Sun Fuarı'na katıldı!

IPM Invest, Londra A Place in the Sun Fuarı'na katıldı!

IPM Invest, İngiltere’de 17.nci organizasyonu yapılan alanında birinci sırada olan “A Place in the Sun” fuarına katılarak, Arap pazarından sonra olan ilgiyi Avrupa’ya çevirmeye yönelik ilk adımını atmış bulunuyor...



IPM Invest olarak uzun bir aradan sonra, Arap pazarından gelen taleplere cevap vermenin yanında özellikle başta İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerine yönelik fuar ve özel organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeye başladık.


Bu anlamada ilk adımımızı Londra’da 05-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen “A Place in The Sun” isimli en prestijli Britanya fuarı olarak kabul edilen organizasyonda yer alarak, farklı ülkelerden katılan 150 firmanın içinde bulunduğu “tek Türk”  IPM Invest Aracılık ve Yatırım Şirketi ünvanı ile yer aldık. Bunun dışında Türkiye’den 2 inşaat firması da aynı fuarda yer alarak böyle bir organizasyonda beraber var olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.


IPM Invest olarak “Londra- A Place in The Sun” organizasyonuna danışmanlığını ve satış yetkilisi olarak hizmet verdiğimiz Uçar Grup’un Esenyurt’ta 2016 yılında başlamış olduğu “Gümüş Panorama” projesini, Nef’in “Nef Bodrum” projesini ve Dubai’ye 15 dk mesafede yer alan “Ras Al Khaimah” Emirliğinde yer alan CrownGate Internatioanal firmasının yapımını üstlendiği “RAK Minor Hotel” yatırım projesini getirerek, İngiltere’de ki hem İngiliz yatırımcılara hemde burada yaşayan özellikle Pakistan, Hindistan, Azarbeycan ve diğer ülke vatandaşlarına sunuyoruz. 


Fuar’ın genel anlamda ilk günü daha çok kurumsal yatırmcılar tarafından ziyaret edilmesi ile beraber özellikle 2 nci gününden itibaren çok yoğun bireysel yatırmcı ziyaret etmektedir.


Londra’da bulunduğumuz fuarda satış ve tanıtımını yaptığımız Gümüş Panorama projesinde başlangıç satış fiyatları, 1+1 65 m2 daireler  59.000 Paund’dan başlamakta olup, Nef Bodrum projesinde ise 2+1 89m2 daireler 365.000 €’dan başlamaktadır. RAK Minor Hotel projesi farklı bir yatırım projesi olan satışa snunulan her bir hisse minimum 25.000 USD’den başlamakta olup 7 yıl sonra %130 getiri ön görüsü ile bu fuarda oldukça ilgi çektiği gibi çok yakın tarihte bu proje için özel yatırımcı ile buluşma günleri düzenlemeyi planlamaktayız.


IPM Invest olarak İngiltere’de başta Londra olmak üzere daha sonra düzenlenecek olan Birmingham ve Manchester’da da fuar çalışmalarına devam etmeyi planlıyoruz. Ve ayrıca Avrupa’da  bazı ülkelerde özel organizasyonlar yaparak ülkemize Dünya’nın global olarak zor günler geçirdiği şu günlerde elimizden geldiğince pozitif katkı sağlayacak her türlü faaliyetleri ve girişimleri yapmaya devam edeceğiz.


Geri Dön