24 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan nisan ayı için kişiye özel kampanya!

İş Bankası'ndan nisan ayı için kişiye özel kampanya!

İş Bankası, ev sahibi olmak isteyenler için nisan ayında kişiye özel kredi fırsatları geliştirdi. Kurumun geliştirdi 'Nisan Ayı Ev Kredisi' isimli kampanya doğrultusunda   kendi evinin sahibi olmak isteyen müşterilere özel uygulamalar geliştiriliyor



İş Bankası, ev sahibi olmak isteyenler için nisan ayında kişiye özel kredi fırsatları geliştirdi. Kurumun geliştirdi 'Nisan Ayı Ev Kredisi' isimli kampanya doğrultusunda   kendi evinin sahibi olmak isteyen müşterilere özel uygulamalar geliştiriliyor. Bu doğrultuda iki özel çalışma söz konusu. Birincisi kişiye özel ödeme planları. Diğeri uygun taksitli konut kredisi fırsatı. İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, konut almak isteyen banka müşterileri sabit dosya masrafı ve işlem masrafları dışında ek bir komisyon ödemeksizin ev kredisi kullanarak ev sahibi olabilecek.
Diğer yandan, İş Bankası kredi kartı ve otomatik ödeme talimatından oluşan 'Maximum Ev Paketi' kapsamındaki İş Bankası müşterileri,   konut sigortası ve DASK 'ı İş Bankası 'na yaptırmaları halinde 12-120 ay arası vadeli ve yüzde 0 .79 faiz oranından başlayan avantajlı koşullardan yararlanabilecek. Bankadan yapılan açıklamaya göre, kampanya, 29 Nisan 2011 tarihine   kadar geçerli olacak.

NİSAN AYINDAKİ
FAİZ ORANI NE
Süre (Ay)  Oran (Yüzde)
1-12  0 .79
13-48  0 .81
49-60  0.83
61-84  0.85
85-120  0 .87


Geri Dön