25 / 04 / 2024

Kuzu Grup, Mimar ve Mühendisler alacak! Haftanın iş fırsatları!

 Kuzu Grup, Mimar ve Mühendisler alacak! Haftanın iş fırsatları!

Kuzu Grup, toplu konut inşaatı şantiyelerinde görevlendirilmek üzere Teknik Personeller alacağını ilan etti. İşte bu haftanın inşaat sektöründeki iş fırsatları



Kuzu Grup bünyesinde işe başlayabilecek elemanları9n en az 5 yıl alanında deneyimli olması şartı aranıyor. Kadrolama İnşaat Mühendisi,Mimar,Makine Tesisat Mühendisi,Elektrik Tesisat Mühendisi,İnşaat Teknikeri,Makine Teknikerleri,Elektrik Teknikerleri ve Topoğraf’ta oluyor.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların [email protected] adresine ya da 0312 446 03 29 numaralı faksa göndermeleri bekleniyor.

**

Uzunlar İnşaat ve Ticaret A.Ş. İstanbul,Manisa ve Van’da bulunan şantiyelerine eleman alıyor!

Uzunlar İnşaat ve Ticaret A.Ş. Teknik Elemanlar,Proje Müdürü,Şantiye Şefi,İnce İşler Şefi,Makina Mühendisi,Elektrik Mühendisi ve Teknikerlerden oluşan yeni bir ekip kuruyor.

Merkez teknik ofiste ve İstanbul,Manisa,Mersin,Van’da bulunan şantiyelerde görevlendirilecek elemanların Üniversitelerin Mimarlik,Elektrik,Makine Mühendisliği ve ilgili Meslek Yüksek Okul bölümlerinden mezun olması isteniyor.

Uzunlar İnşaat ve Ticaret A.Ş.’ye başvuruda bulunacak adaylarda en az 5-10 yıl tecrübe aranıyor. İş planlama ve organizasyon tecrübesi olan,malzeme seçiminde tecrübeli,yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,iletişim yönü kuvvetli ve ekip çalışmasına uygun olan adaylar tercihleri arasında yer alıyor. Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmasının dışında mesleki araçlara ve bilgisayar programlarına hakim olması dikkat edilen diğer özellikler arasında yerini alıyor.

Başvuruda bulunacak adayların çalışma alanlarını ön yazılarında belirtmesi bekleniyor. Özgeçmişlerin Referans numaraları belirtilerek basvuru @uzunlar.net adresine gönderilmesi gerekiyor.

Referans Numaraları

Proje Müdürü P.01

Şantiye Şefi P.02

Mimar P.03

Elektrik Mühendisi P.04

Makine Mühendisi P.05

İnşaat Teknikeri P.06

Elektrik Teknikeri P.07

Makine Teknikeri P.08

**

Alacalı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çanakkale ve Van’da ki şantiyelerine Şantiye Şefi ve Topograf alacak!

Alacalı İnşaat ve Ticaret A.Ş. Çanakkale ve Van bölgesindeki şantiyelerde görevlendirilmek üzere Şantiye Şefi ve Topoğraf arayışında bulunuyor.

Şantiye Şefi olarak başvuracak adayların İnşaat mühendisi ya da mimar olmasına dikkat edilecek olup ince işlerde en az 5 yıl tecrübesinin olup olmadığına bakılacak ayrıca başvuracak adayların okul,hastane ve konut şantiyelerindeki deneyimine dikkat edilecek.

Topoğraf kadrosuna başvuruda bulunacak adayların ise tercihen prefabrik beton montajında 3 yıl deneyimli olanı aranıyor.

Alacalı İnşaat Sanayi ve ticaret A.Ş. bünyesinde iş başvurusunda bulunacak adayların [email protected]adresine ya da 0212 446 34 53 faks numarasına özgeçmişlerini göndermeleri gerekiyor.

**

Korint Mimarlık bünyesinde Şantiye Mimarı açığı var!

Korint Mimarlık İkitelli otel şantiyesinde görevlendirilmek üzere ince işlerden tecrübeli Şantiye Mimarı arıyor.

İş başvururuları için [email protected]ya da 0212 251 76 61 numaralı faksa özgeçmiş göndermeleri bekleniyor.

**

Uzay Kafes Sistemleri İnşaat Mühendisi ve Gazaltı Kaynakçısı arıyor!

Uzay Kafes Sistemleri çatı ve çelik konstrüksiyon projeleri alanında deneyimli ayrıca x-seel,sap2000 programlarını kullanabilen İnşaat Mühendisi ve uzay çatı imalatında çalışacak Gazaltı Kaynakçısı arıyor.

Başvuruda bulunan adayların Anadolu yakasında ikamet etmeleri gerkiyor

Uzay Kafes Sistemleri’ne özgeçmiş göndermek isteyen adayların [email protected]adresine göndermeleri gerekiyor.

**

Realinvest Gayrimenkul Danışmanlarını bekliyor!

Gayrimenkul geliştirme danışmanlığı ve pazarlaması yapan Realinvest, üniversite mezunu,gayrimenkul konusunda tecrübeli,portföyü olan ve maaş+prim sistemi ile çalışabilecek gayrimenkul danışmanları arıyor. Realinvest başvurularını www.kariyer.netadresinden referans kodu TI-AH44586 ile kabul ediyor.

 **

 Coldwell Banker Gayrimenkul Satış Danışmanı alacak!

 Coldweel Banker’ın Gayrimenkul danışmanları için aradıkları özellikler Bahçeşehir’de ikamet eden,yüksek prim ve ya maaş+prim ile çalışabilecek,minimum lise mezunu bayan adayları tecrübe aramaksızın başvurularını bekliyor.

 Başvurular için www.kariyer.netadresinden 761949 ilan kodu ile yapabilirsiniz.

**

 Century 21 Gayrimenkul Danışmanlık takım arkadaşları arıyor!

İstanbul-Halkalı Century 21SNG Ofis’te adaylarına gayrimenkul danışmanlık yapma fırsatı veriyor. Century 21SNG ofisin de yer almanız için  gayrimenkulde deneyim ya da ilgili olmanız gerekiyor. MS Office programlarını kullanıyor ve Türkçeyi akıcı konuşmanıza dikkat ediliyor ayrıca sürücü belgeniz ve aktif araç kullanıyor olmanıza bakılıyor.

Century 21SNG ,maaşlı bir iş değil ve tamamen prime dayalı bir düzenin var olduğunu belirtiyor. Yüksek prim ve satış odaklı çalışabilecek,gayrimenkul sektörüne ilgi duyan herkese kapısını açan Century 21SNG ofislerine başvuruda bulunabilmeniz için www.kariyer.net üzerinden 527779 kodlu ilana özgeçmiş göndermeniz yeterli oluyor.

**

Eren İnşaat Mühendislik San.Tic.LTD.ŞTİ. İnşaat Teknik Ressam arıyor!

İstanbul Beylikdüzü’ndeki proje bürosunda istihdam edilmek üzere iyi derecede autocad bilen,betonarme proje deneyimi olan,askerliğini tamamlamış ve betonarme çizimi yapabilen inşaat teknik ressamı aranıyor.

Başvurular için www.kariyer.netadresine 818900 ilan kodu ile başvuruda bulunabiliyorsunuz.

**

Remax Oluşum İK Müdürü arıyor!

Remax bünyesinde İnsan Kaynakları müdürlüğü yapabilecek adayların en az 10 yıl kurumsal firmalarda deneyimli olması gerekiyor. Adaylar Maaş+Prim sistemiyle çalışacak olup, [email protected]ya da [email protected]adreslerine özgeçmiş göndermeleri bekleniyor.

**

Limit Gayrimenkul Değerleme Hizmetleri A.Ş. uzmanlarını arıyor!

Gayrimenkul değerleme uzmanı ve yardımcısı alacak olan Limit Gayrimenkul Değerleme Hizmetleri  İzmir  merkezli hizmet veriyor. İzmir,İstanbul,Ankara ve Muğla illerinde kadrolu Gayrimenkul uzmanı ve yardımcısı olarak çalışacak,rapor hazırlayacak tüm adaylar için SPK lisansı aranıyor. İnternet,Ms Office uygulamalarına hakim,girişken,ekip çalışmasına uyumlu,seyahat engeli bulunmayan elemanlar aranıyor.

Kadrolu çalışmak isteyen adaylar için ise aynı şirkette uzun süre çalışmayı hedefleyen, aktif araç kullanabilen, gayrimenkul uzman  ya da yardımcısı olarak minimum 3 yıl deneyimli elemanlar arıyor.

Tüm elemanların Şehir ve Bölge Planlama,İnşaat Mühendisliği,Harita Mühendisliği,Mimarlık bölümlerinden mezun ve rapor yazma konusunda yeterli ilgilizce bilgisine sahip olan adaylara öncelik veriliyor.

Limit Gayrimenkul Değerleme Hizmetleri A.Ş. fotoğrafsız ve önyazısız CV’leri dikkate almayacağını belirtiyor.

Başvurular için www.kariyer.netadresinden 823858 no.lu kod ile yapabilirsiniz.

**

Remax Anahtar Gayrimenkul Yatırım Ltd.Şti Gayrimenkul Danışmanını arıyor!

Remax,Kadıköy bölgesinde gayrimenkul sektöründe çalışma arkadaşlarını arıyor.

Gayrimenkul danışmanı ofisin teknik destek ve alt yapısını kullanarak yeni gayrimenkul ve müşteri portföyü oluşturacak. Aynı zamanda Remax portföyünde yer alan gayrimenkullerin satım-alım ve kiralama süreçlerini takip edip yönetmekten sorumlu olacaktır.

Remax Gayrimenkul’un aradığı Gayrimenkul dnaışman özellikleri 25 yaş ve üzeri en az lise mezunu ve satış-pazarlama konusunda tecrübeli olması gerekiyor. Bunların dışında Anadolu yakasında ikamet etmesine öncelik veriliyor.

Başvurular www.kariyer.netadresinden 675597 ilan kodu ile yapılıyor.

İlknur Ekelik / emlakkulisi.com


Geri Dön