28 / 03 / 2024

İkitelli İş Modern Sinpaş'ta metrekaresi 2 bin 150 TL'ye!

İkitelli İş Modern Sinpaş'ta metrekaresi 2 bin 150 TL'ye!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: İş Modern

Sinpaş Yapı'nın hayata geçirdiği İş Modern projesinde ilk etap teslimleri yapılıyor. Projede 48 aya varan ödeme avantajları sunuluyor



İki etaptan meydana gelen  İş Modern  projesi,  Sinpaş Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Mart 2013'te ikinci etabı teslim edilecek olan projenin ilk etap teslimleri başladı. 63 bin metrekare arsa alanına sahip olan İş Modern'de ilk etap satışları tamamlandı. İkinci etap satışları ise devam ediyor. İşmodern'deki ticari ünitelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 150 liradan başlıyor. Bu fiyatlara yüzde 18 oranında KDV ekleniyor. Sinpaş Yapı bünyesinde yüzde 50 peşinatla 48 ay vade yapılıyor. Ayrıca isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.


Gıda, tekstil, mobilya, plastik, matbaa ve otomotiv sektörü için oldukça uygun olan Sinpaş İşmodern'de tırların kat içerisine girebilmesini sağlayan 15 metrelik sirkülasyon koridoru bulunuyor. Projede 600 metrekareden 14 bin metrekareye kadar birleştirilebilir alanlar mevcut durumda.


Masko'nun hemen yanında İkitelli Organiza Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen Sinpaş İşmodern, 5 metre ve üzerinde tavan yükseklikleri ve 9 metre aks aralıklarıyla dikkat çekiyor. 


444 19 74

 

www.ismodern.com.tr

 

Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön