24 / 04 / 2024

Işın Çelebi: TOKİ'nin ihaleyi iptal etmesi doğru karar

Işın Çelebi: TOKİ'nin ihaleyi iptal etmesi doğru karar

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Işın Çelebi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), Seyrantepe Spor Kompleksi ihalesini iptal etmesini doğru bir karar olarak değerlendirdi



Işın Çelebi, TOKİ'nin aldığı kararı desteklediklerini ifade ederek, "TOKİ'nin bu kararını oldukça doğru ve pozitif bir karar olarak değerlendiriyorum. Açıklamaları ben de takip ettim. Gördüğüm kadarıyla kafalarında belirledikleri düzeyi yakalamadıklarını anlıyorum.

Dolayısıyla ihaleyi iptal ettiler ve kendileri yapmaya karar verdiler. Çok doğru bir karar, o yüzden yüzde 100 destekliyorum bu kararlarını" diye konuştu.

Seyrantepe Spor Kompleksi projesininde herhangi bir değişikliğin olmayacağını anlatan Çelebi, "Açıklamalardan anladığım kadarıyla aynı proje yürütülecek. Bir tek farklılık Ali Sami Yen Stadı'nın tapusu TOKİ'dedir. Ali Sami Yen'de Mecidiyeköy Meydanı'nın rahatlatılması için de 10 dönüm yeşil alan bırakılıyordu. TOKİ'nin yönetimine ve idarisine geçiyor. Bu bakımdan kentleşme açısından da çok rahatlatıcı bir karar. TOKİ'nin bunu yapma kararı birçok açıdan çok önemli avantaj sağlayacak nitelikte" değerlendirmesinde bulundu.
AA

Seyrantepe ihalesi iptal edildi!


Geri Dön