24 / 04 / 2024

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti dün İskenderun’da incelemeler yaptı. Hedef İskenderun’a yeni tesisler kazandırmak



Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti İskenderun'da incelemelerde bulundu. 

Sabah Gazetesi'nden Yaser Çorapoğlu'nun haberine göre; Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İSTE Rektörü Türkay Dereli ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Ankara'dan gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti ile birlikte İskenderun'a kazandırılması planlanan tesisler ile ilgili İskenderun Teknik Üniversitesi'nde ve 5 Temmuz Stadı'nda ön incelemeler gerçekleştirdi.

İskenderun'da birçok spor tesisin yapımı ile ilgili önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Fatih Tosyalı, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Açık Spor Tesisleri Şube Müdürü Teyfik Gök ve beraberindeki heyete İskenderun'daki spor alanlarının durumu hakkında bilgiler verdik. Ayrıca spor tesisi olarak belirlenen yerleri yerinde inceleyerek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk" şeklinde konuştu.

MEVCUTLAR DA İYİLEŞTİRİLECEK

Spora ve sporcuya destek olan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Yerinde incelemeler sonrası önümüzdeki dönem içerisinde yapım çalışmaları başlayacak. Bunların yanı sıra mevcut tesislerin iyileştirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilave spor tesislerinin yapılması noktasında çalışmalarda devam ediyor. Tüm bu çalışmalarımız kıymetli vatandaşlarımız için. Kentimiz için. İskenderun'a değer" dedi.


Geri Dön