26 / 04 / 2024

İskitler'deki kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

İskitler'deki kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Ankara'nın İskitler bölgesinde başlatılan kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan projenin temeli atıldı.



 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre başkent Ankara'nın İskitler bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak projenin temeli,  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, milletvekilleri ve proje sahiplerinin de katılımıyla atıldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan"Acromia Projesi", 611 ofis, 110 dükkan ve 102 rezidanstan, meydana gelecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, programda yaptığı konuşmada, projenin örnek bir çalışma olduğunu belirtti.

Uzun yıllardır mücadele edilen İskitler bölgesinin ıslah edilmesi noktasında büyük emekler sarf eden, bu işin en sıkıntılı dönemlerini yaşayan Merkezi İş Alanları (MİA) Başkanı Ali Gökşin'e teşekkürlerini sunan Başkan Tuna, bu birlik beraberliğin bereketli olması temennisinde bulundu.

MİA Başkanı Gökşin de projeye çok büyük emek verdiklerini dile getirerek, "Bugün burada bu emeğin meyvesini aldığımıza şahit olmaktayım." diye konuştu.

Adalardaki arsaların birleştirildiğini, hiçbir arsa sahibiyle problemlerinin olmadığını söyleyen Gökşin, yaklaşık 6 ada için iş adamlarını yatırım yapmaya davet etti.

İskitler Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yeniçeri ise İskitler'de yeni bir dönüşümün başlangıcında olmaktan büyük gurur duyduklarını dile getirerek, projenin Türkiye'nin önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olduğunu belirtti.

Duanın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, bazı milletvekilleri ve proje sahiplerinin katılımıyla projenin temeli atıldı.


Geri Dön