26 / 04 / 2024

İsmail Arıcı: Develi'deki tramvay hattını yeraltına alacağız!

İsmail Arıcı: Develi'deki tramvay hattını yeraltına alacağız!

AK Parti 25. Dönem Kayseri Milletvekili Aday adayı İsmail Arıcı Develi'yi 82. vilayet yapacaklarını ve ismini de "Everek"olarak değiştireceklerini söyledi. Arıcı, ayrıca doğu ve batı garajını kaldıracağını, tramvay hattını da yeraltına alacağını ifade ett



AK Parti 25. Dönem Kayseri Milletvekili Aday adayı İsmail Arıcı, Kayseri'nin en büyük ilçesi olan ve yıllardır il sırasını bekleyen, Develi'yi 82. vilayet yapacaklarını ve ismini de "Everek"olarak değiştireceklerini söyledi. Arıcı, ayrıca doğu ve batı garajını kaldıracağını, tramvay hattını da yeraltına alacağını ifade etti. 


Arıcı yaptığı açıklamada milletvekili seçildiği takdirde yapacağı projeleri anlatarak, 14 ilçede tarım ve hayvancılık, et ve süt ürünleri üretimi ve imalatı üzerine Organize Sanayi Bölgesi kuracaklarım belirtti. Arıcı, "Yatırım teşvik vereceğiz. Her ilçeye hayvancılık organize sanayi kuracağız. Bu konu hakkındaki çalışmalarımız başlamıştır. Erciyes dağımıza alternatif tip dinlenme köyleri kuracağız. Erciyes dağımızın büyük bir kısmını ağaçlandıracağız. Özel firmalara dönüm dönüm şartlı ihale edeceğiz. Aynı şekilde Yamula Denizimize su sporları ve kompleksleri, sahil yolu, çevresini ağaçlandıracağız. Kanserle mücadelede öncü olarak kanser devlet hastanesi kuracağız" dedi.

 

DOĞU VE BATI GARAJINI KALDIRACAK 


Yapacağı projeleri açıklayan aday adayı Arıcı, Doğu ve batı garajmı kaldırıp, mevcut Kayseri Devlet Hastanesi Acil karşısı demir yollarının bir bölümünü alarak oraya ortak ve büyük bir garaj yapacaklarım söyledi. 


TRAMVAY HATTINI YERALTINA ALACAK 


Ana, Belsin D.S.I giriş ile Mimarsinan Kavşağı arası, Düvenönü, Meydan, Sivas Caddesi mevkiinde tramvay hattım yeraltına alacaklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Halk otobüsü sayısını yarı yarıya azaltarak Metrobüs getireceğiz. En büyük projem olan ilk yerli otomobili Kayseri Taksan Fabrikası alanında üreteceğiz. Alternatif enerji kaynakları yatırımlarım destekleyeceğiz. Toki evlerini toplu birbiri içine değil dağınık bölge müstakil şekilde yapacağız. Bütün devlet okullarım özelleştirip, kontrol ve işleyişini Milli Eğitim Müdürlüğüne bırakacağız. İncesu ve Pınarbaşı ilçelerimize Yüksek Okul getireceğiz. Kadın koruma evleri yerine ev kadınlarına devlet koruması sağlayıp her ev kadınına sgk ve maaş bağlayacağız. Aynı zamanda eğitimlerini sağlayıp kamu kuruluşunda istihdam edeceğiz. Yeni Anayasa Sivil Anayasa hazırlanmasında Türkiye'ye uygun başkanlık sisteminde paralel yapı ve benzeri yapılarla mücadele etmeye ve çözüm sürecinde ülkemiz için huzur ve refah seviyesini en üst seviyeye getirmek için bu yola çıktık." 


Deniz Postası Gazetesi


Geri Dön