27 / 04 / 2024

İsmail Hakkı Altun: Bodrum projemizle AB zenginlerini çekeceğiz!

İsmail Hakkı Altun: Bodrum projemizle AB zenginlerini çekeceğiz!

İsmail Hakkı Altun, yine Bodrum ülkelerinin önemli zenginleri geliyor. Altun, Merkezde 500 dönümlük bir yarımada için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.



İsmail Hakkı Altun, projenin sonuçlanması durumunda bu alana dünyanın sayılı zenginleri için villalar yapmayı planladıklarını söyledi. 


Altun, "Burası yarım ada, bir kenarı tamamen deniz kenarı. Bodrum'a Rusya'nın, Azerbaycan'nın, Körfez Daha büyük ölçekli yapılar tercih ediyorlar. 500 dönüm olmasına rağmen az sayıda villa yaparak onları ağırlamak istiyoruz" dedi. Beşinci otellerinin inşaatına başlayan şirket, yine Bodrum'da lüks butik oteller yapmayı planlıyor. İsmail Hakkı Altun'a göre Bodrum istanbullular için yükselen bir değer. Belli bir gelir seviyesine sahip İstanbulluların buraya geldiklerini söyleyen Altun, ayrıca Araplar, eski Sovyet ülkeleri ve Türki Cumhuriyeti vatandaşlarını çekmek istediklerini söyledi. AB'nin zenginlerini henüz çekemediklerini belirten Altun, onları da buraya çekeceklerini, bu nedenle yurtdışı fuarlara da ağırlık verdiklerini anlattı. 



Dünya


Geri Dön