19 / 04 / 2024

İsmet İnönü Meydanı battı çıktı projesinin temeli Haziran'da atılacak!

İsmet İnönü Meydanı battı çıktı projesinin temeli Haziran'da atılacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan İskenderun İsmet İnönü Meydanı(PAC) battı- çıktı projesinde temel atımının çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşeceği bildirildi.




İskenderun’un giderek büyüyen nüfusunun ulaşımda yeni arayışlar getirmesi ve araç trafiğinde yaşanan sıkıntıların had safhaya gelmesi karşısında proje üreten HBB, projelendirilen ve kısa bir süre sonra da temeli atılacak çalışma ile İskenderun’da yeni bir hizmete daha başlamanın hazırlıklarını yapıyor. 


Yaya ve araç trafiğinin yoğunluk göstermesi ve bölgenin önemli bir geçiş güzergâhı olması sebebiyle altgeçit kısmı trafiğe açılan Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı’nın tamamını önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunacak olan HBB, büyük bir problem haline gelen İsmet İnönü (PAC) Kavşağı’nda uygulayacağı projeyle İskenderunlulara rahat bir nefes aldıracak.


PROJE TEMELİNİN HAZİRAN AYINDA ATILMASI BEKLENİYOR


Yetkililer, trafiği rahatlatacak projelendirme aşamasındaki çalışmanın kısa bir zaman sonra ihale süresinin biteceğini ve projenin Haziran ayında temelinin atılacağını bildirdi.



Hatay Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön