26 / 04 / 2024

İSMOB Tasarım Yarışması ödülleri sahiplerini buluyor!

İSMOB Tasarım Yarışması ödülleri sahiplerini buluyor!

İSMOB 2014 Tasarım Yarışması, hayal gücüne boyut kazandıran yetenekleri desteklemeye devam ediyor. Bu yıl yarışmada 49 firmanın tasarladığı 132 ürün, jüri tarafından incelenecek. İSMOB Tasarım Yarışması ödülleri sahiplerini buluyor...



‘’İSMOB Tasarım Yarışması’’ ödülleri Ece Pirim’in sunumuyla sahiplerini bulacak…


“MOBİLYA TASARIM YARIŞMASI” CNR EXPO'da


İstanbul Mobilya Fuarı’nda 10. kez bir araya gelen Mobilya Sektörü 8. kez düzenlenecek tasarım yarışmasıyla 2014’ün “Mobilya Modasını” belirleyecek!


İSMOB 2014 Tasarım Yarışması, hayal gücüne boyut kazandıran yetenekleri desteklemeye devam ediyor… Bu yıl yarışmada 49 firmanın tasarladığı 132 ürün, jüri tarafından incelenecek. Türk mobilyalarının ve tasarımlarının uluslararası beğeni kazanmasını sağlayan eserler ve yaratıcıları 29 Ocak’ta gerçekleşecek ödül töreninde bir araya gelecek. Her geçen yıl artan bir ilgiyle gelenekselleşen ve bu yıl 8. kez düzenlenen İSMOB Tasarım Yarışması, tasarıma yaratıcı gücüyle destek verenlerin başarılarını tescilleme misyonunu bir kez daha üstleniyor.


Türkiye’nin 2023 yılı vizyonu çerçevesinde mobilya ihracatına maksimum destek sağlamayı hedefleyen İSMOB, 28 Ocak- 02 Şubat 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleşiyor. 100 bini aşkın ziyaretçi hedeflenen fuarın 2.günü sektör temsilcileri 2014 İSMOB Tasarım yarışması ile bu yıla imza atacak tasarımları da şekillendirecek. 49 firma tarafından tasarlanan 132 farklı ürünün katıldığı İSMOB 2014 Tasarım Yarışması, Jüri üyeleri Prof. Dr. Alpay Er(Özyeğin Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkanı) Ece Yalım (Artful İç Mimar & Endüstri Ürünleri Tasarımcısı) Doç. Dr. Tansel Korkmaz (Bilgi Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü) tarafından değerlendirilerek kazananlara ödülleri haber spikeri ve sunucu Ece Pirim’in sunumuyla 29 Ocak Çarşamba günü saat 16.00’da verilecek. Oturma Grubu, Yatak Odası, Yemek Odası, Genç Odası, Aksesuar ve En İyi Stand kategorilerindeki ürünler; cesur, yenilikçi, avangard, modern, neo klasik yönleriyle değerlendiriliyor. 


Geri Dön